Kläder&Kent







Säga vad man vill om mellandagsrea men jag har i alla fall hittat lite smått och gott; Blusar, hårband, vinterjacka och ett linne som jag ska pimpa lite med kedjor,-sweeet.
De senaste dagarna har varit som lovdagar ska vara,härliga med andra ord. För vem blir inte glad över en komplett familj plus respektive, pojkvänn, snökameler, snöbävrar, mys, fina vänner, shopping och kent.
Kunde inte ha fått en finare julklapp av Melker. Kentboken och en signerad singel..! Legat och läst och läst och läst och vill bara lyssna igenom alla låtar som de någonsin gjort.. 
Fattas bara att hela tysklandsresan i mars blir flyttat så vi kan gå på konserten i lkpg.
Nyår planeras för fullt, vilken kommer bli jättebra med härliga människor, nu är det bara fråga om outfit men det löser sig efter en tur i garderoben.
Gott nytt år!


TheDayAfter



Har haft en väldigt lugn och fin Jul med allt som hör till och det hoppas jag att alla andra också har haft!
Såhär dagen efter är det fortfarande väldigt härlig stämning förutom systerns incident med bilen, men alla klarade sig utan minsta skador och nu kan det nog vankas kvällsmat, med andra ord resterna från igår..
Eva har precis varit här på julmys och uppdaterat oss om allt som händer, gillas !!

Känns fint att ha hela familjen och framförallt alla systrarna hemma igen!
Lina och jag brukar iaf vid minst tre tillfällen, när hon är hemma på sina snabbvisiter, skratta tills vi ligger på golvet och tjuter, gör sjuka grejer, drar det ena filmcitatet efter det andra och mamma förstår som vanligt ingenting av det vi säger!
Elin är Elin, sjukare person får man leta efter och fasen så härlig! Händer alltid säker här när hon kommer hem igen; hundar som springer omkring, saker ligger överallt, idéer och entusiasm bara sprudlar! Om jag säger Hem till Midgård, Ståuppare av alla dess slag, Rallarsving osv..så kan man nog börja förstå hur hon är ! 
Om ni två läser detta så måste jag säga att ni är så sjukt tröga, men jag älskar er så fruktansvärt mycket.

Nu känner jag att min kära Canon ligger här och bara väntar på att jag ska ta upp den innan maten och bara börja phota. Har fått tre efterlängtade mellanringar som jag är så jädra förtjust i redan trotts att jag bara har haft dem i några timmar! Åh vad glad jag är och Photon lär komma här i massor !

Längtar så himla mycket till söndag att jag nästan kvävs, då ska jag iaf tvinga ut hela gänget(systrar med respektive) och ha snöbollskrig med mig i vintervädret !








Winter








Observera den lilla snökristallen som hänger i mitten till höger



Blev tyvärr inte mycket photande idag heller, solljuset saknades och min älskade kamera klarar tydligen inte för hård kyla. Inte kul.
Sen blev det en tripp till Ikano med Far för att hitta de sista klapparna, nöjda och glada åkte vi hemmåt, köpte gran och jag var supertrött efter den underbara men sena kvällen/natten igår som spenderades här hemma med glögg, pepparkakor tända ljus och med den galet saknade Ellie !

Linköping i måndags med Linn och Linnéa var roligt som vanligt, hittade många bra saker och även ett Linne till mig själv på Carlings, osv, bra dag! 

Ikväll har jag pratat med Älskling i timmar och så kom mellansyster precis hem så nu ska jag prata med henne  och lägga mig!

"..hör jag din puls, det är då jag önskar att jag kunde Stanna tiden, tysta alla nätverk, stoppa trafiken.."






Tyvärr går det inte att stanna tiden eller vrida tillbaka den till precis det man vill, men det är lite det jag vill göra med de senaste dagarna och månaderna med Melker:)
Och den här dagen försvann allt för fort den med, slutade bra men inte riktigt som planerat;
Julmyset med Eva blev framflyttat, mitt försök att bli klar med min paketinslagning idag fungerade inte heller (nu allt ligger i en stor röra på sängen), att åstakomma någonting fint på våran dammiga synt blev inte av (den ligger fortfarande under sängen efter 7 år) och min bästa plan att gå ut och phota i det underbara vintervädret fastnade också där någonstans eftersom det redan blev mörkt runt kl 4 och jag var fast i ett tantkalas inomhus hah:)
Anyway, morgon ska jag träffa Linn och Linnéa på stan och handla de sista julklapparna och kanske hinna träffa Ellie på kvällen!
Myste till det med lite ljus ikväll, men på Tisdag blir det ut i skog och mark för att fånga allt det fina på kort!

Hide&Seek/Snö


Ph från i vintras

Tycker att snön som fallit (faller än?!) gärna får falla, men om det ska fortsätta blåsa såhär länge till så vill jag snart inte gå ut länge, och min kvarts promenad i snöstormen hem gjorde mig inte mindre säker på den saken.
Men väl hemma väntade raggsockar, tee och Imogen Heaps låt Hide and Seeks som nu går på replay..

Till allas (på Fu iaf) förtjusning så tar vi jullov imorgon och peppar galet inför festen i Motala, kommer bli en härlig avslutning på en relativt tuff höst. Någonting annat som är tufft är hur jag, julia L och alla andra inblandade kommer klara av att åka till Tyskland och missa Kent i Lkpg i vår utan att klamra oss fast i dörrkarmarna på skavstads flygplats och vägra följa med..Får hoppas att det ändras och beskedet blir ett annat annars vet jag inte vad.

Hur som helst, the weekend kommer spenderas hos Melker och avslutas med en reunion med min gamla kära Eev, åh vad jag vill ha helg! Men nu ska jag skriva klart historian, packa tills imorgon och ringa ett samtal till Darl.
Cíao!








14:de

Pratat med min käraste i telefon i alldeles för många timmar nu för att telefonräkningen ska vara på en lagom nivå, men är det är ju trots allt fyra månader idag så det är vi mer än värda. Du är bäst älskling<3
Dagens bästa nyhet var att matteprovet är flyttat till vecka 3 så nu blir det att jobba matte på lovet..känns skönt. 
Kände förresten nyss ett oerhört stort behov och lust att phota, har inte riktigt haft nån större tid till det och jobbigt att klockan är elva nu.. 
Men men, jullovet är ju nära så då kommer kameran ,mer eller mindre, vara med överallt.


SöndagSöndag

Göteborg igår var underbart, dock lite ljust haha. Dagen bjöd på mycket men jag tror att höjdpunkten var våran underhållande timme vid "värme-grillen"! Mycket skratt och människor, härliga Gtbg!
Med er, Linn och Linnéa, så kan det aldrig bli tråkit och inte tyst heller för den delen, det är alltid ett äventyr<3

Idag har bestått av ett härligt uppvaknande hos fam. Wiberg med tredje-advent-lucia-frukost, hem, grejande med photo, läsning av tyska bok, julmusik och telefonsamtal med mellansyster och Älskling:)
Nu återstår duschen och sängen. Imorgon är det en fin dag, en riktigt fin Den 14:de.. !
Ciáo!


Resekamrater Linn & Linnéa
Resekamrater
Härligaste bilden på länge!
Härligaste skrattbilden!

Använd bälte-reklam
...
...
rulltrapporiljus
rulltrappa

Linn i bakrunden asså..

La la lalaaa!



?

åh:)






!

Bra avslutning på en bra dag!


RSS 2.0