GhostOfWhatOnceWas


29 maj 2010, at home

"Försök att säga Ja fler gånger än du säger Nej på en dag."
Då kanske saker blir enklare, vem vet, vi kan ju alltid prova och se.

Wednesday




9 juli 2009, Malta



TwentyYearsFromNow


6 juli 2009, Malta

'Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.'  - Mark Twain

SayWhateverYouHaveToSay, I'llStandByYou.




25 april 2010, Kivik

Nu längtar jag till april månad för det kommer hända så mycket härligt! Plus att våren säkert är här då, eller i Skåne är den nog det i alla fall och dit kanske vi ska! Ja fasen, nu längtar jag till april !

ToThePlaceWhereMyDreamsLive



Kollage av resebilder, 2008-2010

Efter att ha pratat resor med både syster Elin och Eva samt lusläst de senaste (underbara) numren av Vagabond så har resesuget ökat något sjukt! Skulle mer än gärna slänga mig på första bästa plan ner till Thailand och vidare till Vietman, Singapore och slutdestinationen Filipinerna. Skulle kunna skriva ett årslångt inlägg om mina resedrömmar men det spar jag er från haha. Ska istället hoppa in i duschen för snart blir det tårtkalas i huset och senare ska jag mysa med mina sjukt efterlängtade brudar!

Friend


14 juli 2008, kreta

Träffade underbara Eva idag. Åh vad jag tycker om henne. I sommar ska vi hänga, massor!

AndThere’llBeLoveInTheBodiesOfTheElephantsToo


10 juli 2009, Malta

Idag äter jag Ballerina-kladdkaka och pluggar C-project, !

Nineteen


23 mars 2011

19 år idag!

AndThere'llBeSun,Sun,Sun,AllOverOurBodies


24 juni 2010

Idag är det vår!!!!! Och imorgon är det vår på min födelsedag! Alltså inga 20cm snö på min dag som det brukar vara med andra ord, haha! Det här fick igång min pluggkvälls-pepp!
(Och nej, jag överanvänder inte utropstecknen)

JustLikeThis


23 juli 2009, Österlen

Precis så där vill jag stå nu. Precis sådär på den där stranden, i den månaden på året, i dom skorna, med den solbrännan, i mitt skåne och med den känslan inom mig.
Skulle ge så grymt mycket för att vara där nere nu vid havet en varm julikväll.

Men snart så, snart står jag fasen stå där igen, mitt i allt det underbara !

WishYou'dHoldThatSmile


19 mars 2011, frukost

Påtal om min lilla depp senaste tiden så kom jag att tänka på en artikel som jag läste för ett tag sen. Det var en forskare någonstans i världen som skrev om just humör och han menade att, om man är på dåligt humör så ska man försöka le, bara sådär mitt i alltihop. För det ansiktsuttrycket känner hjärnan igen och börjar producera endorfiner. Så då känner man sig plötsligt gladare vilket faktiskt funkar! Känns iof lite schizofrent att börja le när man är som argast haha men, it works! Så tack käre forskare, nu ska jag le hela dagen och vara en positiv människa !

Quiet




21 juni, 2009

LayAllYourLoveOnMe


21 juli 2010

Oj, vad kul att så många kikar in här och kollar bilder! Fasen vad roligt!

Sitter och lyssnar på Mamma Mia soundtrack, kan man bli annat än glad av de låtarna? Och filmen ska vi inte prata om. Jag sitter alltid och tok-ler, fnissar och lallar med genom hela filmen, hahah!

Imorgon är det fredag vilket det absolut inte känns som, plus att den kommer bestå av plugg.
Den mindre peppande sanningen är att lördag och söndag faktiskt ser ungefär lika dana ut.. Men jag peppar och fortsätter lyssna på Mamma Mia medan jag skriver mina engelska essays!

MoonlightSailor




14 juli 2008, Kreta

På Kreta, Paleochora(?) med Eva och familjen Holmbom. Hur mysig vecka hade vi inte i den lilla staden med sol,bad,båttur,god mat,grekisk dans,skratt,m&m's,Musaka.. jaa, you name it :) 

Nu ska jag plugga C-project med solen i ryggen och en tekopp bredvid mig. Det är förresten vår nu mina vänner, den 8:de mars blev det, officiellt och metrologiskt räknat, VÅR!!
Jag Njuter!

MemoriesInABox


red. 15 mars 2011

Hittade "Hundra gratisbilder"-erbjudandet från Fuji och jag har fått ihop många fler än hundra bilder när jag valde ut bland dokument och mappar..nu gäller det bara att sortera ut de bästa! Här är iallafall några av de som kanske får stanna kvar. 

Lina fyller idag, fina,störda,irriterande,härliga patcha. Grattis på dig, nu ska vi mumsa på vofflor!! 

ThisWillDestroyYou




13 mars 2011

13 veckor kvar till studenten, 13 veckor!! Det firade jag med att köpa en vårkavaj på HM, Hääääärligt!

Sunbeams






13 mars 2011, nytt halsband

Har klarat av både Cambridge, partybowling och utgång på samma dag med start klockan 05:30 i lördags till ca 03.00. Snacka om en heldag! Det var inte underligt att vi var sega imorse när vi vaknade i Niklas lägenhet haha. Fin kväll med fina vänner, ni är underbara, allihop.

Nu ska jag fortsätta sega och söndagsmysa!




ForAllTheTimesINever,NeverTurnedAway




20 februari 2011

Nu ska jag iväg till tranås och kolla på uppvisningen som filmades! Mycket spännande,
hejs!

SeasonsAreChangingAndWavesAreCrashing




23 mars 2010

Älskar solen och det känns verkligen som vår idag! Kände peppen när jag traskade hem på torr asfalt, med solen i ryggen och The Kooks i öronen, helt underbart! Sen var jag bara tvungen att prova min skinnjacka som har hängt alldeles för länge i garderoben. åh, snart är våren här på riktigt!

DayGlow


30 juni 2009, Malta

Blir glad av den här bilden trots att det är en taggig kaktus, men känslan och färgerna gör mig verkligen glad!
Kan sitta i minuter och bara titta på den och drömma mig bort. Kan känna lyckan där på vårat soldäck på Malta, höra staden, känna värmen, känna saltet från havet som fortfarande sitter kvar på kroppen, känna peppen för att gå ner till staden och dansa och skratta igenom natten för att sedan gå hem klockan fyra, brevid Linn med skorna i händerna och nynna på någon låt medan solen går upp..

Som sagt, drömma sig bort var det..


L,IsForTheWayYouLookAtMe


22 februari 2011

Har haft en väldigt skön helg med pojken min och vi har typ inte gjort någonting. Lagat mat är väl det största vi tagit oss an haha, men det är väl sånt man får unna sig vissa helger. Att inte göra någonting alltså.
Snart ska vi iallafall sova och peppa för en fin (vårig) vecka. Några som är optimistiska när det bara är i början av mars, haha!  

Finaste armbandet med stort A fick jag av älskling när vi traskade runt på Camden Market. Är han världens underbaraste eller vad? 

StayTil'TheLightsGoOn




22 februari, 2011, Skor/London/Primark 

Redan fredag imorgon! Fattar inte var all tid tar vägen, det är ju fasen helg jämt! Nu ska här köttas So-uppgift och Pa-redovisning till imorgon! Erik Hassle och Lykke Li får stå för kvällens musikunderhållning. Fint ska det va!

IIFollow,IFollowYouDeepSeaBaby


Upper Berkeley Street

Upper Berkeley Street

The Carpenters Arms
20 februari 2011

Har klarat Cambridge muntliga ikväll och ja, jag lever. Att det gick bra också var ju bara ett plus haha. Men men, nu kan vi skjuta undan det och fokusera på andra roliga skolarbeten!
Elleeeer, så dricker vi tee och redigerar bilder istället! Haha lite så jag jobbar, helt underbart.
God natt !

BeMyOnly,BeTheWaterAndI'mWading




20 februari 2011

Ja, det är mycket Londonbilder nu, men det är det mest intressanta jag har att bjuda på. Och jag gillar det! Någon variation kan nog förekomma om några veckor om vädret är bättre och solen vill titta fram. Om inte, hold on!

RSS 2.0