Friday


9 augusti 2011

Åh vad härligt väder! Ska nog ta en joggingtur och sen blir det blodpudding och ostbågar med pernilla haha, fredagsmys!

TheCity




2 september 2011

12 timmar jobb igår, afterwork på det och sedan vidare till söder med härliga människor. Bra dag det där!

SunlightInYourHairMakesMyHeartJumpInTheAir


15 oktober 2010

25Sept.-11


Malta, 9 juli 2009

Springskorna är på, nu ska jag ut i solen!

BlandarSuntMedFörnuftOchSläpperTagetOchKliver


Malta, 19 juli 2009

Svenska Björnstammen i öronen, luch på Medis, solsken och promis på söder. Bra början på min lediga dag!

HopingForTheShore


21 september 2011

Soluppgång utanför jobbet imorse, härligt som tusan och utsikten går inte att klaga på! Nu ska vi käka kvällsmat  och dö lite framför Greys Anatomy!

IShouldNotBeSwimmingInYourOcean






20 september 2011

Dåliga iphonebilder men vad gör man inte haha.
Nu ska jag dra mig mot jobbet med lite peppande musik i öronen för det här vädret är trisst!

It'sYourFace






Kivik 26 juli 2009

RunIntoFlowers






31 augusti 2011

Värkande fötter, seg i kroppen och ont i dans-och skrattmusklerna. Sammanfattar utgången igår med att säga att den var sjukt rolig!

IfIHadABoat,IWouldSailToYou






8 september 2009

Gamla bilder från -09.
Nu ska jag rota fram någonting att ha på mig för ikväll blir det utgång!

LongRoads,WhereTheCityMeetsTheSky




14 september 2011

Kameran och jag drog oss mot Söder igår med eftermidagssolen i ögonen. Avkopplande som tusan och jag tror att det blev en del hyfsade bilder. Fick även stå modell åt en kvinna som ville fota någon annan som fotade, haha. Dock insåg jag nyss att min kamerasladd är kvar hemma så kan inte lägga in bilderna på datorn, fick fuska lite med iphonen istället.

YouAppearing


2 juli 2011

Åh vad jag trivs här uppe! Är kanske lite extra positiv efter att jag tog en springrunda så endorfinerna far runt i hela kroppen haha, men jag tror ändå att jag verkligen tycker om att vara här.
Känner att det kryper lite i fotofingrarna nu, får se om jag drar med mig kameran lite senare. Har ju några ställen att föreviga här uppe så att säga.

IWon'tBeFar


14 maj 2011
Bild från när Lina och jag provade håruppsättningar till balen i våras.

Har spenderat en härlig helg hemma med päronen och Daniel, kan väl inte säga att vi har gjort allt för mycket vilket har varit jätteskönt! Nya springskor har jag iallafall skaffat mig så nu jädrar blir det träna av, är sjukt taggad!! Ska eventuellt dra mig inåt stan snart för en fika eller hjälpa syrran att köpa fler kompisar till herr och fru fisk!

SlussenByNight


2 september 2011

Hade en jättehärlig kväll me David iförrgår. Fikade och tog en långpromenad över Medis och Söder i solskenet och pratade om allt. Måste varit sommarens allra sista dag, uusch..
Nu ska jag åka in till stan och sen jobb till sent inatt, trivs som fisken i vattnet!
Imorgon åker jag faktiskt hem för att stanna över helgen, det blir bra för jag ska äta sushi med en drös härliga människor och ha lite quality time med mor min!

WeWon'tFadeIntoDarkness


7 juli 2010, Rhodos

Woho! Då lär jag bli kvar här i Sthlm ett tag alltså, papper påskrivna och jag är klar för Fotografiska!
Nu känns det verkligen bra och igår gick jättebra plus att alla var sjukt trevliga! phu vad skönt.

Tog en morgonpromenad och fick med min syster och hund på köpet. Nu ska jag duscha, sjunga falskt och glatt i duschen och sen ska jag möta upp en vän från förra året i Gamla Stan! Härligt!

ICouldWatchYouForALifetime




2 september 2011

Nu är jag uppe! Var ute och käkade på söder igårkväll med syrrorna, faster och Pernilla! Idag har vi haft frukostklubben här och sen var lina och jag ute och promenerade i någon timme och pratade om allt. Fint att vara här igen. Snart ska jag börja ladda för jobbet, mmmm jag är pepp!

CloudsLikeBubblesInASinkTouchingMyFace




2 september 2011

Har packat väskan för imorgon åker jag upp till Sthlm igen. Får se när jag kommer hem igen, på tisdag eller inte på ett bra tag. Hur som helst, det här blir bra, riktigt bra. Nu jädrar!

SoNowWe'reDancingThroughTheGarden


7 augusti 2009

Catchade up lite med tjejerna igår som sagt. Var jättehärligt att ses igen, prata igenom allt och skratta så att arga tanter stirrar ilsket på oss haha. Nu blir det städning och bra musik i högtalarna. Ska även kolla resor till Sthlm, åker antagligen upp på söndag..spännande!

LoveWillBeAround


31 augusti 2011

Ska försöka tvinga lite vänner/familj att vara modeller. Att få till allt helt själv är svårt och bra mycket tråkigare än när man är fler än en, Och resultatet blir nog bätte på alla sätt skulle jag tro, haha.

Ska iväg och träffa Linn och Linnéa ikväll och nu ska jag dricka födelsedagskaffe med de gamla i släkten, får se om dom kanske är sugna att stå fraför kameran, hehe!

RSS 2.0