AnythingIsPossible



Imorgon drar vi till skåne, jag,melker,mor,far och issa. Ska bli skönt att komma ner igen, speciellt till havet.
Det är nog det bästa med att åka fyra timmar i bilen, för att jag vet att jag när som helst sen kan gå ut ur trädgården och 5 minuter senare så är jag i hamnen. Vid havet, vid någonting stort och blått som ger en känslan att "allt är möjligt". Bara grejen att jag kan se havet och horisonten från köksfönstret är lycka i sig.
Jag vet inte hur många gånger jag har sett solen gå ner och även gått upp ur havet under 18 år som jag har varit där, varje sommar och många fler gånger utöver det. Och varje gång blir jag översvallad av lyckokänslor. Jag mår nog aldrig så bra som när jag är där, på piren i hamnen vid vattnet, i mitt älskade kivik på österlen, skåne.

Nu ska jag gå och lägga mig, och lyckokänslorna har redan börjat flöda,
Godnatt.


CanYouHearTheSoundOfJuly









nyköpt! kents nya, kängor(!), lite afrika-inspirerat från gina och mors gamla briller från sjuttiotalet som jag hittade i en låda!


kvällen igår var riktigt lyckad, förade i "ungkarlslyan" och sen blev det måndagsklubben! mycket trevligt, men tappad och/eller snodd mobil var otur i all lycka..usch för dumma människor där ute.
Har jobbat idag och nu ska jag ut och prata med mormor och morfar som hälsar på, sen blir det grillat och morden i midsommer. Känns lite sommarkväll a lá Mohlin, åh!!


Cinema


Rhodosringarna är på!

Nu ska jag stressa iväg till bussen ocxh se på bio med melker i Lkpg! haha om någon såg mig nu med nymålade, spretande fingrar, en handuk till haklapp och slevar i mig keso samtidigt som jag försöker skriva det här inlägget, ja då skulle de tro att jag hade någon slags bokstavs kombination, haha!
HEjs!

Can'tAffordTheColor



halvtaskig macrobild. Hur som helst, melker är bäst! (hoppas du är nöjd nu älskling;)
nu ska jag sova och imorgon blir det fotoutställning med mor och kanske loppis med mormor :)

SummerNights

  
  
  
                                 
  
 

En riktigt trevlig kväll igår som sagt! Mycket prat, skratt, fotboll, grill-bestyr, mat, musik, spökhistorier och sen avslutades kvällen med nattdopp i Varamon!
Tack alla för en trevlig sommarkväll med fina vänner:)

Blev inget jobb idag hos farfadern så tog Linnéas råd till mig och dunkar musik på högsta! Fixar även med lite bilder och nu ska jag ta en till långpromenad med issa, sen putsa fönster så mor blir glad och efter det ska jag dra med kameran och några macroringar ut i naturen!

OnMyWay





Nu bär det iväg igen, men bara till motala för grillkväll med vänner och klasskamrater:)
Kommer bli en riktigt härlig kväll känner jag på mig, så nu ska jag ta en macka så jag orkar ta mig ner till bussen.
Älskar mina nya ringar från Rhodos föresten....!
hejs!

Home



Jaa, var ska jag börja? Svårt att beskriva resan till Rhodos med rättvisa ord, tar det en annan gång så jag och älskling går nog och lägger oss nu istället. Bjuder iallafall på en bild från Elli Beach kl 04.23 en morgon när jag och linnéa var ute och fotade. Undrar om vi hade gått och lagt oss innan vi gick ut igen..? haha livet på Rhodos var ett helt annat, och jag trivdes!
Godnatt.


RSS 2.0