InvisibleHorizon


Skåne, Österlen, Kivik, hamnen 25 april kl 06.55

Det är så skönt när man bara bestämmer sig för att "det här blir en bra dag" och så flyter allt på som vanligt och blir till och med bättre än väntat. Idag var en sån dag. Efter regn kommer solsken har det varit, vilket beskriver Mig rätt bra just nu, allt känns faktiskt lite lättare. Och egentligen, hur kan man vara ledsen när det börjar bli varmt, grönt och solen lyser upp hela huset i någon slags orage färg. När man varje morgon möts av underbara föräldrar och i skolan av fantastiska människor som (man kan skratta med och även människor man kan skratta åt) varje dag gör en glad. För vem skulle inte inte bli glad av er och framför allt Linnéas underbara, brutala skrik-skratt-utbrott var tionde minut och jag skojar inte, det är verkligen så, om inte oftare:)
Nä, nu ska jag verligen skärpa mig och vara positiv!, och ta mig samman och sätta på mig spring-skorna. Man blir ju faktiskt inte deprimerad av motion är det bevisat så det få allt bli min nya grej för här ska banne mig humöret vara på topp hädan efter!

Bilden är btw en av favoriterna från helgen, inte ofta himmel och hav blir ett. Riktigt underbar morgon var det när vi drog ut och photade i solen.

WonderfulWeekend


Helt fantastiskt.

OchSåVarDetInteSå


Villhasommarnununu!

Säga vad man vill om facebook-grupperna"..och så var det inte så! :PppPpp" men roliga är de, speciellt när man upptäcker att man kan hitta på egna!(och så gör man inte det! :PppPp) hahahah. Nevars skämt och sido, men det var ungefär vad vi ägnade eftermiddagen åt!

Kom hem förut, fick ett ryck och började häva kaffe och prova sommarkläder. Måste vara någon sorts ångest-åtgärd lr ngt, för det händer alltid när jag vet att jag absolut inte har tid och måste göra massa annat..Men kul var det allt och bilder blev det haha!

Nu ska jag fixa allt tills imorgon med plugg, packning och annat smått och gott! Om jag får tid över ska jag fasen slå på en film. Sen är det äntligen fredag, då bär det iväg!
-Vamos a skåne !!

Island/Heima..


sommarregn -09

Både Jónis röst från islänska Sigur Rós och vulkanens namn Eyjafjallajökull, har satt sig på hjärnan. Det är verkligen BRA musik de gör, Sigur Rós.
Har suttit och drömt mig bort lite när jag inte fattat vad Naturkunskapen vill ha från mig. Har tänkt att det skulle vara sjukt häftigt att åka till Island(om man bortser från vulkaner, aska och annat) men naturen, miljön, känslan..verkar vara helt annorlunda jämfört med här..Skulle vara så häftigt att få stå på någon kulle och fota i solljuset ner över slätterna.   Som sagt, dagdrömmar var det.
Men jag behöver ju inte vara ledsen, fota kommer jag få göra snart och det på den plats jag älskar mest av alla platser i hela världen.

Ja, för på fredag, då drar vi ner med tåget, jag och melker. Ser fram emot det så himla mycket och vill bara ha fredag nu! och gärna lite vårsol och värme istället för snö/hagel/regn som faller. Eller är det aska kanske? Jädra Eyjafjallajökull.

.



Man ska inte ta allt för givet.

MoreIsMore.

       

Så här känns dagen. Med andra ord ganska ljus och skön, har nämligen inte tagit riktigt tag i pluggandet än, men svenska novellen är klar och in skickad! Känner att jag lever för att plugga, eller mitt liv går ut på det iaf hah. Men dte är bara ca 8 veckor kvar i skolan så det är bara att hänga i!
Det är för övrigt min kära mors födelsedag idag så jag överraskade med en riktig fin, frukost och presenter.

Hade en jättehärlig kväll igår, tack tjejer, ni är fasen helt underbara! Måste bara nämna att jag hittade "tysklands-låten" på Spotify förrut: Das geht Ab! Lovar att den går på repeat;)
Har photat lite grann också, mest för att kolla inställningar och effekter, och så hittade/fixade jag den snygga gamla tröjan och armbandet ovan..
Som vi säger: More Is more!


Saknar


wonderful.

Linn och jag pratade Malta förrut idag och hittade av en slump denna underbara bild på Linn,caroline,Mig och Amanda på bärbara datorn.
Fyfasen vad jag saknar det. Vilka veckor, människor, väder, fester..ja jag kan fortsätta i evigheter..
Men snart drar vi igen, inte till Malta, men till Rhodos. Kommer bli Awesome!

OrangeJuice



Nemen oj, inte varje dag man får ett glas färskpressad apelsinjuice serverad bara sådär, snäll mor!
Photade lite smycken förrut och min "hemliga låda" haha, anyhow, nu ska här pluggas matte !
Trevlig kväll!

WannaKnit/WannaGo

Fick sån enorm lust att sticka när jag nu blev lämnad ensam, kan vara någonting undermedvetet som tycker att det vore bra terapi mot ensamhet och läx-ångest haha:P
Får väl se om jag hinner med det, skulle vara najs att sticka en stor, skön halsduk att ha till vårjackan innan värmen kommer på riktigt.

Som vanligt kollade jag igenom mina bilder(någon konstig tvångstanke jag har)och idag blev det min gamla mapp "Kivik09". Insåg att det är exakt ett år sedan jag tog några (typ 100000st) av bilderna här nedanför. Saknar det men snart åker vi ner igen, den 23 april, bara några dagar kvar. Får se hur den nya mappen "Kivik10" kommer se ut efter den helgen..


















































Breakfast


Epic

Var bara tvungen att visa min episka frukost hah. Nu ska jag hämta lite mer tee och verkligen försöka vara effektiv, plugga och göra klart lite arbeten som ligger och dräller. 
Kvällen igår var btw härlig och LHC vann med 2-0, inte illa!

WeOwnTheSky




bracelet

Fick detta ursnygga armband i 18 års present av syster,tack!
Nu lagar de två kockarna (Lina och Jon) mat som vi snart ska käka och sen drar jag och Anton på Hockey i Lkpg!


April4th



Nu har jag precis kommit hem efter en spontantur till Mcdonalds med Eva och så plockade vi upp Anton på vägen. Länge sen man träffade dem dem båda, så det var riktigt trevligt!
Firade mig och syster på förmiddagen och fick en riktigt snygg mugg av faster från stockholm!
Nu ska jag lägga mig innan jag somnar med huvudet i tangentbordet!

Men först har jag blivit tvingad att skriva en rad eller två på tyska..läs (ej) och njut (ej, för det går inte:) och nu kommer jag skämma ut mig lite med men urusla tyska..
Enjoy.

Jetzt habe ich mit einen sehr gutes Freund aus Deutchland gesprochen und er will dass ich hier deutch schreiben soll. Und ja, es geht super... oder was denkst du Bobby?:) Ich muss sage dass die Zeit in Deutchland mit dir und den anderen sehr spassig war!
Ich hoffe du bist jetzt zufrieden! (und lachst nicht haha;))  Kuss:)  

Underbart, Gute nacht!


Easter-10






några av bilderna från imorse


Har snart lyssnat sönder Oskar Linnros låt "Ack, Sundbyberg" på spotify samtidigt som jag kollat igenom en hel kartong med gamla brev, lappar, tidningsutklipp, konsertbiljetter, dagböcker, sånghäften osv. Innan det tog vi en skön morgonpromenad i solen, sen letat ägg ute och ätit påsk frukost/lunch, eller ja, bruch med andra ord, och övningskört, gick bra i skogen haha!

Torsdagkvällen bestod av härliga människor, skratt, dans och mycket mer, trots lite struligheter med för mycket dricka för vissa så var väl ändå kvällen bra. Måste tacka Claes för att vi fick komma till ungkarlslyan och för att han är så otroligt söt och ser till att alla har det bra!


i torsdagskväll

Nu ska jag fortsätta äta mitt påskägg och kanske damma av gitarren, var ett bra tag sen sist..

Glad påsk!


RSS 2.0