KENT






mer bilder på lager..

Hemkommen från Kent-konserten och en riktigt härlig tid i Örebro! Ja, vart ska jag börja? Allt var hur som helst jätte härligt för att summera och att Julia L och Eve joinade stundtals gjorde inte resan sämre direkt. Sjukt lång kö in till Conventum var det men vi fick riktigt bra platser nedanför scenen ändå, inte mer än 7 meter precis framför Jocke. De öppnade snyggt med Taxmannen och sen fortsatte det såklart med mycket, mycket bra musik..!
Som den nörd jag är köpte jag en riktigt snygg svart och vit t-shirt efteråt haha. Taxi hem till lånade lägenheten dödströtta somnade vi sött. Så skönt som jag sov den natten/morgonen har jag nog aldrig sovit haha. Åkte in till stan och brunchade på The planet-tacko/pizza-buffé! Takeaway-kaffe och godis så traskade vi till tåget och åkte hemmåt.

Tillbaka till konserten, kvällens absoluta favoriter var:
Vinternoll2
Töntarna
Socker
Sjukhus
Romeo återvänder ensam-(jag vill ha dig, du är min du är bara min..)- du är min<3
Krossa allt
Dom andra
På drift-Heeeelt magisk!
Mannen i den vita hatten(16 år senare)- Finner inga ord.

De två sistnämda gjorde verkligen kvällen. På drift är en så jävla bra låt att man bara vill gråta.
Ljussättningen med ljusa, nästan pastellfärger som lila,blå,rosa,orange mm var så perfekta till låten, och när Jocke Berg håller micken ut mot publikhavet i refrängen och hela jädra Conventum sjunger med i "Nanananaaa naa naa naa nana, nanananaaa naaa.." och allas händer så synkat sträcks upp och pendlar från sida till sida.. Jaa gud, Det var en obeskrivlig känsla. Jag viste inte vad jag riktigt kände då, allt pendlade precis som de tusentals händer i luften, men en känsla var nog ändå störst, den som hela bröstet fylldes av. -Enorm lycka.

Som alltid på Kents konserter går man hem med känslan att, vi ska alla en gång dö, men man känner att det absolut inte gör någonting. Nej, det gör absolut ingenting när man åter igen fått höra Mannen i den vita hatten(16 år senare), när alla männsikor på konserten blir till en, när alla håller upp armarna mot taket och alla sjunger med i vart enda ord, när vi lyfter blickarna och röda pappersduvor regnar ner över oss samtidigt som alla sjunger med i de sista oförglömliga raderna: Men älskling vi ska alla en gång dö, vi ska alla en gång dö, vi ska alla en gång dö...
"Men älskling du och jag ska aldrig dö, du och jag ska aldrig dö, du och jag ska aldrig dö..."

Kanske var det masspsykosen som gjorde det så mäktigt att man bara drogs med av stunden eller så är det helt enkelt så att Joakim Berg (och såklart de andra i Kent) verkligen förändrar människor.. Det är lite så det känns efteråt när man antingen känner sig så tom att man bara vill stå och stirra rakt framför sig när allt annat snurrar runt omkring en, eller så känner man sig så full av någonting som inte går att förklara att man vill bara göra sig av med alla endorfiner som pulserar i kroppen..Någonting gör Kent med en iallafall, och det känns magiskt.

Nu sitter jag och ryser av minnena, bilderna jag tagit(fick med mig min systemkamera in haha!) medan jag skriver, lyssnar och tittar på denna video: http://www.youtube.com/watch?v=3X4sO_yGV4A De spelade tyvärr inte låten men det gör det samma.
Tack Melker åter igen för en oslagbar 18års present<3
Bilder kommer att komma men ska dricka tee nu, snart kommer syster-yster hem från Sthlm, imorgon är det sista dagen i skolan och på kvällen blir det Hugos! Den här veckan är ju för bra!:)
Godnatt!!

Tomorrow



Hade en sjukt rolig fredag med kidnappning, ögonbindel, "ciderhjälm", skogar, sjöar, god mat och snygga och helt otroligt, underbara vänner som överraskade mig som bara den! Trots att vi var trötta så är jag jätte nöjd med kvällen och otroligt tacksam att jag har vänner som er! Tack<3

Linns och min fina(otroligt hemska) sminkning som vi fick på The Bodyshop gjorde verkligen min dag,haha!
Kvällen bestod av jobb på Ekebergs, mycket folk och det blev en lång natt, från 18.30-03.00. -trött!

Sitter nu och peppar Kent med, ja, Kent, soppa och macka! Har packat klart tills imorgon och Åhh, vad bra det kommer bli! En Melker, Kent, en lägenhet, en ny stad och nya möjligheter..nävars, men kan det bli bättre?
Har smygkollat låtlistorna och recensioner från tidigare konserter och jag, ärligt talat, ryser.
Får hoppas att  jag får till några riktigt bra bilder där inne åxo, Mmmmm...
Nu är jag riktigt pepp och kommer säkerligen sommna med ett leende på läpparna,
Godnatt!

Härligt!





Nu måste det väl ändå vara vår? -Solsken, varmt, folk på uteserveringarna, torrt på marken, converse och en fluga i ögat på vägen hem, ja nu är det fasen dags asså!
Oj, nu ska jag pallra mig ner till stationen och möta älskling i solen och njuta av en skön fredag!

18thBirthday !


Lite presenter och annat

Haft en jätte fin födelsedag som började redan kl 00.02 inatt, blev jag medveten om, när två helt underbara vänner ringer och ska vara först att gratta, Tack! Sen dess har gratulationer öst in och den oväntade personen efter den andra har hört av sig, jättekul, tack så mycket! 
Har inte kommit på någonting att önska mig, men ändå fått fina saker av familj och mina ursöta vänner. Snart ska vi äta varm smörgåstårta för det luktar sjukt gott i hela huset,( NomNomNoom eller vad tror du Linnéa hah:)) så jag tror att dagen kommer sluta bra och så är jag ju hela 18 år när jag går och lägger mig ikväll. Känner inte någon vidare skillnad tror jag..eller jo, kanske lite ..:)


men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar



Har kommit hem efter en vecka i det tyska landet och
Trots:
*lustiga och fula tyskar,
*sängar med stora kuddar och lakarn som handukar,
*vita korvar och annorlunda mat,
*pinsamma strul(?)
*ibland mycket alkohol,
*äckliga katter,
*familjer som ber,
*tyskar som äter ofantligt mycket och sedan säger att vi har "god aptit" efter tre småkakor, 
*köttbullar i kinderägg,
*förkylningar,
*lustiga turk-affärer,
*kemilektion på tyska,
 och en skola som såg ut som ett fängelse under världskriget och mycket mer, så har vi alla överlevt och är välbehållna!

Imorgon är det förövrigt den 23:e mars (idag 22:a och Kent har namnsdag, jag är nördig jag vet) vilket innebär min 18års-dag, hade nästan själv glömt bort det hah.

TonightIsTheNight


Jag. Ifall att vi dör.. Skoja:)

Oj, jaa..nu drar vi snart och vad ska man säga? Jag är mest ganska tyst men peppar istället med en bra överlevar-terapi-personligtstöd-pepp-jävlaranamma-goodfeeling-spotifylista!
Funderar lite på när jag ska gå och lägga mig? om jag ens ska gå och lägga mig? när jag ska duscha? vad för kläder? ska jag äta "frukost"?..hm..
Den största oron är nog om vi kommer överleva överhuvudtaget:P, är typ ett år sen skolmassakern i tyskland var så nu kommer vi vara övervakade och får inte ens gå ut i korridoren själva haha:P Men det blir ju en upplevelse kanske!
Hoppas att alla får det bra på sina resor, speciellt Linnéa-älskling:)<3
Hade en trevlig sista måltiden med delar av klassen där brödet bröts och pizza åts haha, och som Jocke och Claes konstaterade så snyggt så kommer vi mötas där igen efter resan och berätta våra historier hah:P

Nu ska jag checka allt i resväskan, umgås med mor och far, ta en godisbit och peppa!
Hoppas innerligt att våren är på riktigt här när vi kommer hem nästa vecka, kommer sakna älskling något så grymt. Men hur som helst, tyska kan vi, det här ska vi klara galant, vi är bra, bäst. Ja fyfasen!
:)

MONDAY.8/3



Har gjort och checkat av nästan allt på min "att göra"-lista, så känner att jag har lite bättre koll på allt nu till vi åker på onsdagmorgon. Tror nog att det här kan bli roligt faktiskt, eller iallafall lärorikt och intressant...typ:P 
Har druckit kaffe i mängder, packat, lagt in låtar på ipoden, pratat med Melker i någon timme som vanligt, (nästan) fixat historian som dödar mig och lite annat smått o gott. 
Insåg precis att jag måste radera lite bilder från kameran som är proppfull, måste väl ha lite plats i minnet. Vem vet, det kanske finns någonting roligt att phota i Deutchland ..Men jag tvivlar:P
Har i allafall lovat far min att knäppa mycket inne på Mercedes Benz-museet hah så lite kan det nog bli!
Ska bli så skönt med sovmorgon i morgon, halv tio börjar spanskan, idrott och sen slutar vi kvart i tolv, härlig tisdag:)
Nu ska jag skriva Historia, ha ha :)


Saturday


Jag och nytt från H&M och Åhlens

Åkte en liten sväng till Ikano med mor för att handla inför resan. Blev present till tyskafamiljen och halsbandet på bilden till Marleen. Inhandlades lite smått och gott och behövligt, och två impulsköpta plagg; en parkas och en bikini :)
Har börjat packa nu och börjar på allvar inse att det måste vara min dolda talang, får ju plats med hur mycket som helst i min väska hah.
Hur som helst, blev en bra,lugn och solig hemmadag idag:)

Nu ska jag sova, Godnatt!


Yes!


there is always one addiction, that just can not be controlled

Denna fredag har varit den bästa på väldigt länge, finns så mycket bra med den och så mycket bra med en inblandad och speciell person. Dagen är faktiskt inte slut än och Ellie kommer snart hit med Pizza från Torget så ska vi bara umgås, saknar den tjejen så ska bli riktigt roligt! Men till att börja med var jag och älskling lediga(tog ledigt) vilket betyder sovmorgon med strålande sol och lathet. Kändes verkligen som vår i dag, fläckar av torr asfalt och solen var så varm att vi knäppte upp jackorna när vi var ute, snart är fasen våren här!

Dagens höjdpunkt är iaf min 18års-present av Melker. Trodde som sagt att min vår skulle ha ett stort tomrum efter att ha missat Kent i Lkpg, men den 30:de mars drar vi två till Örebro för att se dem i Conventum!! Kommer bli så underbart, jag kommer dö lite och melker kommer få stå ut med min underbara stämma genom varje låt..Om känslan kommer att bli lika obeskrivlig som när jag och Eva såg dem den 1:a augusti -08, Nrkpg-Lejongropen, så känner jag att mitt liv är fullbordat. Haha kanske var att ta i men oj vad jag pappar!! Att få se och höra Jocke Berg igen är ju lycka bara det!
Som sagt, Jag kommer dö.


YouAreMine


darlings Jeans. Ser det inte lite ut som ett hjärta?

Tack alla för en jätterolig kväll/natt på Plaza, borde festa på söndagar oftare..eller kanske inte haha. Så trött som jag var hela måndagen tror jag att jag aldrig varit tidigare, måste ha sett förjädra rolig ut där jag satt och nickade till var fjärde sekund haha. Händelserikt var kanske ordet för festen och det jag kanske älskar mest med kvällen är att mina saknade och underbara vänner Ellie och Jennie kom dit som en överraskning! Hela gänget samlat med andra ord, måste ske oftare tjejer!:) 

Måste väl säga att jag varit lite av en sombie senaste dagarna, det är iaf vad mor min kallat mig haha, men skola,plugg och sömnbrist kan förklara saken. Imorgon blir iaf en bra dag för då får jag träffa älskling igen, sjukt saknad. Hade ju inte kunnat åka till Tyskland utan att träffas innan..för vi åker ju snart, om exakt en vecka sitter vi där i ett främande land med(nästan) främmande människor med ett(nästan) främmande språk osv..Okej det är kanske inte så hemskt ändå haha, Men jag peppar, ingenting kommer ju gå lättare eller bli roligare för att man är nervös och negativ. 
Måste dock erkänna att min pepp på att åka sjönk i morse och jag kände hur mitt humör drogs ned och begravdes i allt det snö-och grus-slaskiga på bussgolvet när jag såg en stor,stor skylt med Kents namn och texten:
"Kent spelar i Linköping Cloettacenter 10/3 !"  Inte ens solen som för en gångs skull sken kunde göra allt bra igen på några minuter. Så om en vecka sitter jag alltså hos Marleen i ett tyskt hus långt hemmifrån när Kent spelar i Cloetta. Fan.
Jaojao...Nu ska jag iallafall fixa tee, lyssna på Mutemath och längta till imorgon:)
godnatt!

RSS 2.0