Fabulous


30 augusti 2011

Dom är verkligen helt perfekta. Hej nöjd tjej!

WeDon'tSleepWhenTheSunGoesDown










Popaganda, Those dancing days 27 augusti 2011

Nu är jag hemma igen och OJ vilka härliga dagar Eva och jag har haft i Stockholm! Skulle bli en lång novell om jag skulle berätta om allt men jag kan iallafall nämna att vi har shoppat och jag fick med mig ett par Michael Kors skor hem från en vintageaffär, nerprutade till 500 kr, och jag är kär. Vi har även suttit i solen och lyssnat till sjukt bra musik på festivalen!(fått några nya favoriter som jag ska lyssna sönder nu). Vi har druckit vin på balkongen, haft mysfrukost med syrrorna, Daniel och Pernilla. Åkt tunnelbana typ 1000 gånger, ätit sjukt god mat och dansat till fötterna blödde inne på Lobby, och mycket mer! 
Min intervju på Fotografiskas igår gick jättebra, ska upp och provjobba redan nästa vecka! Blir kanske Stockholmare inom en snar framtid med andra ord, spännande!

I'mSoHappy


18 augusti 2011

Nu drar Eva och jag upp till Stockholm för en massa shopping, Popagandafestivalen(!), vin, mys och arbetsintervju för min del! Åh vad härligt det här kommer bli!!

TakeMeToTheSun






9 juli 2010, Grekland/Rhodos

Sunshine!


18 augusti 2011

Oj vad hände där, mer än dubbla antalet besökare på en dag? KUL!! Ingen prestationsångest här inte haha.
Nu måste jag ut och fortsätta jobba lite och ikväll ska jag in till Mjölby för att mysfika med finaste Linn!

Lionheart


18 augusti 2011

Spännande lördag, båtmys igår och nu blir det måndagsäventyr !

AndTheSunWillComeOnThrough




17 augusti 2011

Höstkänslorna kröp fram lite försiktigt när regnet öste ner över stan igår. Vill inte att hösten redan ska vara här, känns ju lite vemodigt, men jag fick med mig en finfin roströd kofta hem från HM och vi hade en mysig kväll med fika och bio så det gjorde inte så mycket att det kändes som oktober.
Ikväll bär det tydligen iväg till Byersk afton i Boxholm. Ja ni läste rätt, kan bli en mycket spännande kväll, mer än så säger jag inte haha.

YouAreACinema






18 augusti 2011

Var med på plåtningen av syrran igår. Jätteintressant att se hur man kan förändra en bild med bara ljus. Kent är en väldigt härlig och inspirerande fotograf, minst sagt. Ljuset är det som gör bilden, så jag passade på att fånga lite augustisol på vägen hem, Och träffade en vän.
Får se vart vi styr vår kosa ikväll men det lutar åt Lkpg!

Peace

ScaryMonstersAndNiceSprites





17 augusti 2011

Fick med den mörk/roströda bodyn(färgem syns tyvärr inte så bra på bilden ovan) hem igår när vi tog en tur till Lkpg. Sparar mig lite till när Eva och jag åker upp till sthlm trots att det kryper ganska mycket i shoppingfingrarna.. Halsbanden är förresten redan välanvända efter knappt en vecka i min ägo.


AimHigh


10 augusti 2011

Har en arbetsintervju på Fotografiskas som jag ska gå på i samma veva som Eva och jag åker upp till popaganda nästa helg! Hoppas hoppas hoppas! Ska även åka med syrran, styla henne och vara med vid en plåtning på torsdag. Så.Jädra.Bra.
Om en stund ska vi ha quality time och åka till lkpg för att shoppa och fika. 
Drog förresten till måndagsklubben igår lite spontant sådär, för vi älskar ju spontana saker.

IfICouldDanceWithYouTheWayWeUsedTo




13 augusti 2011

Överraskningsfesten för Jocke i fredags blev sjukt lyckad! Polhäng, solnedgång, fina människor, dubstep, alkoholtårta, grill, logdans med twist, bugg och galet mycket skratt! Spenderade några otroligt sköna timmar på sjön också. Kan säga att det känns ganska så bra att inte börja skolan idag, ingen ångest här inte, istället njuter jag och söker jobb!

14Augusti2011



I wish we could Save Tonight, with Your Hand In Mine, cause you know we own the sky.
It's cold here but you will get warm if you stand near me. You are like the Sun and I am Earth togehter we are one and No one's gonna love you more than I do.

"The sky is the most beautiful piece of art that the world has given us"

ComeRaincloudsAndMakeDriedHeartsSprout




9 maj 2010

Kände att jag behövde vara bland folk igår så det blev en tur till lkpg med en vän. Handlade två assnygga halsband(mamma kommer döda mig) och så tog vi en fika på Espresso House!
Ikväll kommer det för övrigt bli galet kul känner jag på mig!

8105


10 augusti 2011

one thing I know you didn't know was how to
fall head first,
hand-in-hand into the ocean blue
we count down,
take a breath and jump,
we're falling
you'll scream, "baby, we're simply growing"
(you're in the sky)
i think maybe, i wouldn't mind to die like this


AsSummersFallIAmBlinded






8 augusti 2009

Några favoritbilder från en magisk augustimorgon -09. 

VartJagMigIVärldenVänder







9 augusti 2011

Everything'sMeltingAround


27 juni 2009

Älskar kontrasterna i den här bilden, helt underbar.

InLateJuly,Stay,Don'tLeaveMySide


bilder från senaste tiden

Det är inte varje dag man lär sig åka longboard en varm augustinatt i dugregn, inte varje morgon som man är ensam på en stilla sjö med ett metspö i handen och det är inte varje dag som man åker karusell med bästa vänner och skrattar tills man kiknar. Men ofta känns det som att man är i en snurrande karusell mitt ute på öppet vatten där man känner sig som en nybörjare, misslyckas och ramlar vad man än gör. Ofta lär man sig av sina misstag och klarar att ställa sig upp och åka vidare igen trots några svidande skrapsår. Sen är det nästa steg som man inte har en aning om hur man klarar av, det är därför man behöver någon som hjälper en att förklara. Resten måste man förstå och göra själv, då börjar allt om igen. Man misslyckas, gör fel, gör rätt och så går man vidare igen till nästa steg.

Feather/Blur


4 augusti 2011

Köpte ett par finfina örhängen på marken, 30 kr!

MorningLight









4 augusti 2011

Var tvungen att tassa ut i daggen och fota lite medan teevattnet kokade i köket. Mornar är nog det finaste som finns. Ska nog ta med kameran ut när far och jag lägger i båten och fiskar någon morgon.

IKnowYouSoWell




2 augusti 2011, iphonebilder

Underbar sommardag igår. Sol, bad, bilfärd, mat, bio(som för övringt var grym!), promenad, bänksittande, kaffe på ytterligare en uteservering, prat om precis allt i timmar, mer promenerande och ett stopp på donken haha.
En saknad famn och så en bilfärd hem. perfekt dag.
Nu ska jag ut i solen och jobba och ikväll blir det en sväng till marken med Ellie och Julla!

JacksonFiveFromACarStereoSinging"IWantYouBack,WantYouBack"




1 augusti 2011

Nu åker jag till Motala för att träffa min fina vän, sola, bada och se på HP! Grym dag!

WhereDroughtHaveTakenAllTheTrees


28 juni 2011

Lördagkvällen blev som väntat riktigt rolig med mina underbara vänner! Nu ska jag fortsätta skrapa hus i solen och imorgon är det Harry Potter som gäller, jag längtar som en galning! 

RSS 2.0