Trysil






29 januari 2012, Av Daniel

Haft tre jättehärliga dagar i Trysil med daniel och en hel drös andra människor, mycket lyckat!
Nu är det dags att röra på mig igen, åker upp till sthlm ikväll och sen blir det jobb!

YouTakeYourAim






24 januari 2012

Lekte lite med fokus och detaljer igår. Blev nöjd!

IntoWaters


22 januari 2012

Försöker knåpa ihop en meny till i morgonkväll då det blir middagsmys i Åsbo med mina fina vänner, ska bli riktigt trevligt! Funderar även på att skriva ut lite bilder och ta med upp till lägenheten för att eventuellt pimpa vårat numera tee-nerfläckade soffbord/matbord. Fina bilder och en glasskiva borde göra susen!

Conquistador






23 januari 2012

LikeASummerDream



22 januari 2012

Hade en superhärlig kväll med mina tjejer igår kväll, massa prat, skratt och dans! Idag har jag lyssnat på Immanu El och haft kvalitetstid med kameran, en riktig mysdag.

ChangeIsConstant


31 december 2011

Har det riktigt bra här i storstan, trivs med bra sällskap! Snart åker jag och my man till Trysil för att spendera några härliga dagar i skidbacken, åh så härligt!

KeepYourHeadUp


31 december 2011

Verkligen haft underbara dagar hemma men nu är det bara att packa ner det sista i min sprickfärdiga bag och hoppa på tåget mot storstaden för jobb och nya möjligheter!

GoodFeeling




31 december 2011

Käkat ute, kollat bio, myst med päronen, grejat med kort, ätit gott, spelat spel, skrattat, pratat minnen och börjat planera inför resan till andra sidan jordklotet med min fina vän. En kort summering av mina senaste dagar som varit urhärliga!

Love,Enthusiasm,Inspiration


30 december 2011

Är så härligt att vara hemma och umgås med alla fina nära. Skönt att ha tid för prat, skratt, mys. Att få fota, leka med kameran, prata om framtid, planer och att inspireras av så mycket entusiasm som snurrar omkring mig. Kanske är det för att det är nytt år och vi ska vara positiva, men det är strunt samma för det funkar på mig iallafall. Jag känner mig entusiastisk och inspirerad till nya saker.

EverythingIsPossible






30 december 2011

Tog med mig kameran ut för första gången på länge. Dåligt med inspiration och för lite tid har resulterat i allt för lite kreativitet genom linsen. Men nu så känns det som jag är tillbaka på banan. Nytt år, ny inspiration, nya möjligheter och mål. År 2012 ska jag göra så bra jag någonsin kan, både bakom kameran och med allt annat.

RSS 2.0