JAGTOTALDÖR!!

http://pictures.todaysbigthing.com/2010/06/30

"Cat Doesn't Care"




Jag har fasen aldrig skrattat så här mycket! Jag kanske är trött,


men tårarna bokstavligen forsar ner för kinderna! Hahahaha!!



Kan knappt andas! Sjukt skön katt som ser så galet nöjd ut,



hahah nej nu får jag sluta..Men måste bara kolla en gång till!



Mamma ringer snart doktorn för hon säger att jag måste ha fått


en knäpp!


Hahahah det här gjorde min kväll, helt klart!!!



RainsMadeMirrorsOfTheEarth



Grejar runt, packar och peppar med mysmusik!(och tyska..)
Men men, imorgon ska jag iaf ha körlektion, presentera PPT på tyska, för tyskar och sen hem till älskling för totalmys innan vi åker till Brighton på lördag!! (om någon hader missat det liksom:P) Är galet pepp på att åka ifrån vardagen lite, komma bort, träffa helt andra männsikor och verkligen se vad man själv klarar av. Plus att umgås med härliga människor i en vecka!   Som sagt , allt man gör och är med om är en erfarenhet, och det här kommer bli en bra!

TheSunWasJustYellowEnergy



Har dammat av min gitarr, stämmt strängarna och rotat fram ett plektrum. Det sitter nog kvar i fingrarna trots allt, och eftersom mamma kommer in stup i kvarten och säger hur mysigt det är att höra någon spela i huset, så antar jag att det duger gott och väl för lite kvällsspelning med myslåtar.


OhChariot,YourGoldenWavesAreWalkingDownUponThisFace



Chariot går på repeat medan jag betalar räkningar, kollar runt bland bilder, tvättar,hänger tvätt, letar/springer efter saker, skriver måste-ha-innan-Brighton-handlingslista och springer om kring igen och funderar på var jag har lagt alla mina grejer.. hm.. Aja nu ska jag iaf prata med min man-FINT!

JustHopin'ThatI'dSeeYouSoon



Hittar alltid någoting gammalt som blir nytt här hemma i gömmorna, som ett guldhalsband tillexempel, fiiint.
Hur som helst så hade vi en rolig utekväll igår trots lite strul här och där, men som sagt blev det lyckat, tack!

Idag har varit en dag då ganska mycket virvlar runt i huvudet, och jag har tänkt att det är egentligen lustigt hur saker kan förändras så snabbt. Plötsligt så har ens liv förändrats på ett ögonblick utan att man själv kan påverka det.

Det känns som det är så mycket som hänger i luften nu, kanske är det höstvädret som gör att saker blir mer påtagliga och sorger större. Det är iallafall nu man märker att livet kommer att förändras och det kommer inte alltid vara som det alltid varit. Man kanske är så pass gamal nu så man måste komma ut ur sin bubbla och känna det bittra i livet. Om man ska se det ur ett annat perpektiv så är väl förändringarna och händelserna det som formar en till den man är..

<3

JagBörjarTrorAttViKanGåGenomEld


Rhodos-10

Hahah SNIIGGA!  Kul att jag står och putar ut med magen hahaha, mindre sniiggt kanske!
Jag är så sugen på att dra ut som på rhodos, bara dansa järnet i värmen med Linn och Linnéa bredvid(eller någon annanstans;) ) och bara må sådär otroligt bra! Hoppas vi gör't i helgen, efter temat! Skulle kännas GÖTT!
Nej, nu ska jag banne mig kunna den här presentationen utantill! 

TheEndIsNotNear-BandOfHorses


skåne juni-10

Nu ska jag dra på bra musik, dricka mitt te och köra gärnet med power pointen! FASEN, vad bra det här ska bli!:)
Och så myser jag av hösten, trots att bilden ovan skriker av sommar, värme, frieht och kärleeek!  nom nom..

WakaWaka!


Rhodos-10

Ååhh!! hur mycket längtar man inte bort till värme och semester när man ser denna?! Har kollat igenom våra rhodosbilder typ 50 gånger senaste dagarna och bara ler, skrattar, skämms, minns, åh-ar och skrattar igen medan jag känner lyckovågorna överskölja mig med alla härliga minnen! Fasen, det var en resa att minnas!

Så mycket dumt, så mycket kul, fint, kännslor, random, roligt, jobbigt, kärlek, dramaqueen-igt och gapskrattanfall i mängder!    Så många brända kroppsdelar, cp-ringar, fester, alldeles för mycket champange, dans, svenskar, klädprovning, härliga männsikor och morgondopp!

Bertha-skämmt, ännu fler Bertha-skämmt, dampryck, ruttna nudlar, "festmåltider" på balkongen, vm-fotboll, sminkstunder framför spegeln, hund-pratande på gatan(Linnéa), förfestande, dansande till kl 7 på morgonen, bra musik, promenader i stan, karaoke med backstreet boys och en massa underbara kort från en helt underbar tid med underbara människor!


ICanNotLive,ICan'tBreathe,UnlessYouDoThisWithMe


19/9-2009

Hade en riktigt trevlig kväll igår med Eva och Anton! Blev dock ingen bio eftersom vi inte kunnde komma överrens om vilken vi skulle se. Var precis som på den gamla goda tiden med andra ord:P Så efter fikat på george's gick vi och hyrde film, köpte snacks och gosade ner oss framför tvn. Var bara det att vi inte kunde fixa ngt ljud till filmen så det blev tv-zappande i några timmar mellan valtal, fotboll, dåliga action-filmer och en urkass skräck-komedi med vampyrer.. Hur som helst var det en trevlig kväll med saknade vänner!

Snart kommer mormor och morfar på fika, sen plugga, gå och rösta, äta, dansa, duscha och ev. åka till Melker, Fint!

SighNoMore,NoMore






Mor och jag gick med Issa upp till "gårdsbutiken" i änghemmet innan vi skulle hämta melker igår. Tog med kameran och tog lite höstkort! Var och blev en finfin myskväll!

Drar senare idag till Motala och invigningen av Hallen, mycket spännande! Får se vad de har att bjuda på, OCH så ska jag ju heja på min man såklart :D

Nu blir det nog en powernap så jag orkar kvällen, och imorgon peppar jag bio med finaste Eva!
Fredagsmys!


ItWasNotYourFaultButMine,IReallyFuckedItUpThisTime,Didn'tI,MyDear?


Skåne, första augusti 2010

Har varit en skön dag med sovmorgon, hundpromenad, jag körde hela vägen in till Lkpg(motorväg,stadskörning you name it;) ), vårat lag ägde på "stångebrokampen" OCH vi beställde våra extremt snygga studentmössor idag,- SWEET!
Nu är det bara en tyskaredovisning som ska bli klar till imorgon!

LoveWillNotBetrayYou,DismayOrEnslaveYou.ItWillSetYouFree


Rhodos, Lindos 9/7-10

Dåligt med nya bilder.. Men men, på tal om annat så har jag fallit pladask för bandet Mumford & Sons!
Det blir kvällens drog och glädjehöjare,-härligt!

WhenAllTheButterFliesPinnedUpToAPatternInMyBed


Rhodos -10,

ButI'dRatherWakeUpBesideYouAndBreatheThatOldFamiliarSmell



Letade runt bland bilder sen förra september och hittade denna! åh vad jag saknar min gamla fina väska som gick sönder någon gång i vintras/våras..Attans vad jag saknar den.. får se till att far min lagar den!
Nä, nu ska jag sova och peppa första körlektionen imorgon kl 08.00!
Godnatt!

Natteravn


skåne -10

Fredag imorgon. Tråkigt att säga hejdå till Lina, men jag får trösta mig hos melker sen, det är fint! 
Godnatt!


BringMeBackToWhereIBelong



Varför kan jag inte bara inse att sommaren är över? Åh, jag vill verkligen att allt ska vara sådär lätt, utan probem och måsten som det var då. Jag deppar inte, absolut inte men det är bara det att jag verkligen börjar känna att jag vill härifrån, "vardagslivet" känns så otroligt segt ärligt talat och jag tröttnar på allt och alla. NÄstan iallafall. 
Verkar som att allt kommer ifatt en. Som att allt skyndar på en och får en att känna sig ganska liten på något sätt. Jag vill verkligen vara någon annanstans just nu.

Jag vill till havet.

ThisWillNeverEnd,ThisWillAlwaysStay















Bilder sen igår, promenad i solen och god mat av Lina och Jon,


WeAreTheEver-LivingGhostOfWhatOnceWas


rhodos 5/7  kl 05.18

Knarkar Cee-Lo Greens-"No one's gonna love you" medan jag äter frukt, försöker skriva engelska, stirrar på bilden ovan och känner hur härligt livet är ibland! (Trots att jag har allt för mycket att skriva och göra innom en snar framtid..) 

Har haft en trevlig helg med massor människor överallt, mys, skratt och god mat! Hela familjen är btw hemma ikväll, vilket var ungefär ett halvår sen sist så det blir härligt! Eller vad man ska kalla det.. mest stört kanske! men men, "we are family" <3

2/Sept-10



Bestämde mig för att stanna hemma idag och försöka bli frisk till ikväll och till helgen då det blir storfirande för farafar. Mellan försöken till att plugga så kollar jagf runt bland vår/sommarbilder och hittade denna härliga
bild! Det skulle vara ett försök att efterlikna The Beatles när vi skulle gå och laga mat bara några dagar innan skolavslutningen, men det verkar bara vara claes som riktigt gick in för det haha:)

IfIGoAMillionMilesAway,I'llWriteALetter,EachAndEveryDay



Är nöjd att jag fick ner ett ansökningsbrev till Brighton på mindre än två timmar haha, bara att ta tag i allt annat imorgon kväll efter dansen som jag är OTROLIGT pepp på! Plus att jag får träffa min kära vänner igen!

Skriver ut lite bilder nu som belöning som sedan ska få täcka det tomma utrymmet på fotoväggen, snart fullt men får se om jag plockar ner lite gamalt och sätter upp lite nytt från sommaren!
Nu ska jag iaf sova bort allt vad huvudvärk, trötthet och förkylning heter,
natti.

RSS 2.0