Heartbeats..


frostigt fårstaket i morgonsolen

Gick upp för ett tag sedan och insåg att idag kommer bli en pluggdag, men efter en bra fredag-lördag så är det nog bara rätt att ta tag i läxorna nu. Hade det urmysigt hos Linnéa i fredags, god mat, fina vänner och skratt..ja gud det var en kväll vi sent kommer glömma, eller bilder som sent kommer försvinna från näthinnan rättare sagt, hahah ni vet vad jag talar om och ni är helt underbara!
Var trevligt hos Eric igår med mycket gitarr,sång,trevliga människor,spel och framförallt Heartbeats haha:)
Nu ska jag ta tag i allt som måste göras, vara positiv till det fakta att det redan är söndag och lyssna sönder Jose Gonzalez . Idag igen. 

Sthlm,Kent,resor,soppa,photon..


armband, Sthlm.

Uppdateringar lyser med sin frånaro, nästan iaf:)
Stockholm blev precis så bra som vi(jag) hade tänkt mig; underbart sällskap, saknade systrar, fin lägenhet, en stad i rörelse, mycket skratt och allt som hör till!
Dock var stan en liten besvikelse då allt var utplockat med hittade några armband iaf. Tror att till våren skulle kanske en shoppingtur passa bättre. På tal om resor så så känner jag hur min panik och stora sorg infinner sig mer och mer efter det klara beskedet att vi åker till Tyskland med tyska-gruppen samma dag som Kent-konserten är, har nått oss. Känner att min (från en början desperata)idé om att i värsta fall åka till Örebro den 30/3 och se konserten, nu kan bli verklighet. Vill Verkligen se den. Har till och med kollat in vad det finns för biljetter och tågbiljetter till Örebro..
Imorgon kan det nog bli lite mer Reseplanering- Blir mys hos bästa Linnéa, mat och så ska vi kolla vad Spaninen har att erbjuda för resor/språkkurser i sommar-Sweet!

Idag har jag varit hemma, kännde inte att; gå upp tidigt, åka till skolan, höra på en föreläsning om stress, sluta kl 12 och komma hem kl 15 var speciellt lockande. Så jag och Issa har haft det skönt här hemma med plugg, kaffe i mängder, promenader i knädjupsnö och gos! Måste även tillägga att jag gick upp skapligt tidigt, har sökt sommarjobb, ringt samtal, slängt ut äpplen till behövande djur, kollat bloggar, pratat med Melker, spelat gitarr med ett hemgjort-capo av en penna och gummisnodd och lagat världens godaste köttfärssoppa som jag inte har en aning om hur jag gjorde.-bra Mian. Tycker allt jag jag hunnit med en hel del på min lediga dag.

Har väldigt dåligt med nya,bra photon. Iof lite från Sthlm men de är för fula för att visas här hah.
Tror jag ska ta en dag och bara rensa, redigera och få lite bättre ordning på alla photon i min Canon-mapp, ser fram emot det. Lite nya Photon kanske också skulle vara i sin ordning !

AldrigEnsam"



Såg min underbara men dock trasiga väska hänga och se ledsen ut på en stol här hemma, får ta och göra någonting åt saken snart känner jag. Den är grymt saknad.
Dricker just nu kaffe, packar och lyssnar på min nya, underbara SpringSeason-spotifylista som dånar fint i hela huset. Ska fortsätta att stoppa ner alldeles för mycket onödiga kläder och andra ting i väskan precis som vanligt. Vem vet, kanske hinns det med en liten bakning ikväll också, men inte bröd Linnéa, haha jag lovar;)
Hur som helst, mañana vamos a el Estocolmo !


Pimp my Linne"


Sådär, äntligen har jag fått iordning på mitt svarta linne med axelvaddar från Monki, det som jag hittade på mellandagsrean. Skulle vara kul att sy lite själv, ha lite tyg hemma, en fungerande symaskin och lite bra inspiration, då skulle det nog kunna produceras lite plagg av olika slag hah. Det tål att funderas på! Sur som helst, ett helt färdigt bevis på resultatet kan komma efter helgen. Färdigt i tid till inflyttningsfesten hos systrarna var det alltså, lixom bokandet av buss. Japp, på fredag bär det av till den kungliga huvudstaden med Darl., härligt!

Tittade på P3Guld-galan igår och blev mycket glad över att Kent blev vald till Årets Grupp. För fjärde gången! 
Lasse fick också några priser som var välförtjänta, men det jag fastnade mest för var Jonathan Johansson. Oj Så Bra Det Var! Han har gått på replay hela eftermiddagen speciellt låten Aldrig ensam. Mmmm!

Spring fashion

Kom hem i eftermiddags och undrade vad jag skulle göra, känns så himla lustigt att inte ha några läxor, hur ofta händer det lixom? hur som helst har jag varit ute och promenerat, spelat gitarr och pratat med Melker om helgen. Ska kanske upp till Sthlm och systrarna på inflyttningsfest med mera, är väldigt pepp! In lack of bra bilder så kollar jag just nu igenom vad våren kommer att bjuda på inom klädmodet, blivit riktigt sugen på vårkläder. Dock är det stor brist på snygga oversize t-shirts..
Fotoblogg var det ja, Men vad är en blogg utan kläder? I fortsättningen blir det alltså lite mer textil här !








Söndag17de



Blev tyvärr ingen bio för oss igår, fanns tre utspridda platser kvar på avatar när vi kom dit, synd. Men vi deppade bara lite och gick sen istället till George's och tog en fika. Väl hemma, efter våran onödiga spurt till tåget som tydligen gick ca 40 min senare, så fick Sagan om ringen kompensera för bion.

Klev ut i raggsockar och träskor tidigare idag för att Phota lite istappar som hängde från taket, riktigt fina.
Har lite ångest inför morgondagen, min goda magkänsla om matteprovet börjar sina..och inte nog med det fick jag veta att delar av mitt paradis har brunnit. Buhres (Restaurang/affär i hamnen) har nästan brunnit ner vid våran sommarstuga på Österlen. Ryktas om mordbrand. Jo, jag är väldigt insnöad i att mitt Skåne är fritt från olyckor och att tråkiga saker absolut inte inträffar där men det känndes lite i hjärtat. Hoppas att den underbara känslan som alltid finns där fortfarande kommer vara kvar efter allt.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, kolla matten en sista gång, peppa för måndag och sova!

Bio


Sitter hos Melker och väntar på att han ska komma ut ur duschen så vi kan äta frukost, åka till Lkpg och kolla på bio, (lite spontant sådär) ser nog avatar faktiskt.

Gårdagen var mycket trevlig, firade Linnéa i skolan med fotoalbum, muffins och tee; Grattis igen älskade vän! Åkte till Motala för filminspelningen, mer skratt än produktion om man säger så hah. Beställde pizza och sen avslutades dagen hos Melker.

Hittade en gammal bild här på oss sen i sommras, jag på malta och Melker i mitt fönster, åh vad härligt det var och åh vad jag vill ha sommar nu.. Förövrigt så hade vi 5månaders dag nu i torsdags, sweet :)

11 Januari


















Lite bilder från lördagsmorgon, väldigt härligt väder dock även väldigt kallt men hann ta några bilder innan det blev för kallt och kameran svek mig. Såg nu att det syns ganska väl att några togs innifrån innan jag vågade mig ut.
Underbar helg, mindre rolig skoldag men P.Hammar gjorde eftermiddagen, trodde inte att en mattelektion kunde vara så pass rolig ändå. Tycker förövrigt att den 11 januari är väldigt fint datum, vet inte varför, ser bara snyggt ut när man skriver det..fast gillar nog 14:de bättre trots allt.   
Nu är jag frusen, trött och vill sova. GODNATT

Friday-Candy&Fur





Sitter här med min lite dammiga gitarr och försöker försöker mig på lite nytt, äter lite godis, lyssnar på Kent och grejar med nya photon. Måste och vill använda mina underbara mellanringar till min Canon så mycket som möjligt när jag får tid, och här ovan ser vi ett utav de nyaste resultaten; Sura-blå-flaska i närbild!
Min pälsmössa, väldigt använd och användbar i denna kyla, fick också vara med på ett hörn bara för att den är så jädra varm och skön.

Dagen i skolan var ganska ovärd som sagt, ingen lärare på varken historian eller bilden och sen slutade vi. Men det var ganska roligt ändå. Måste flika in med att rubriken låter som ett bandnamn; Candy&Fur..hah snyggt, men vad gör man inte vid idétorka!

Nu ska jag titta på let's dance eller någonting annat dåligt på tv, kanske läser en bok istället eller äter upp allt godis. Fast först ska jag ta på mig ett tredje par raggsockar, en filt över mina två fleecetröjor och så funderar jag starkt på långkalsoner under mysbyxorna innan jag springer in till tvn där det vankas FREDAGSMYS!

¨I ett centrumkors där virvlar snön det blåser snålt..¨

Precis promenerat med mor och hund, är iskall med kristaller i ögonfransarna men hur som helst var det var rikigt skönt. Lite quality time med mor är aldrig fel och nu handlade konversationerna om drömmar och famtidsplaner efter skolan. Det är ju trotts allt bara halva tiden kvar på gymnasiet, fort det går!
Kom inte fram till speciellt mycket trotts att vi var ute i mer än 3o min. Det enda säkra var väl att jag(som alla andra) ska ut och resa efter skolan. Kanske backpacka med Eva i Thailand som vi så länge pratat om, kanske studera utomlands eller jobba på någon farm i Australien..vem vet.  

Sitter nu vid faderns dator och inser till min förtvivlan att Spotify saknas(dagliga dosen av Kent saknas även den) så ska se vad som kan göras åt den saken, kanske kan jag fråga min tekniska vän Linnéa om några goda råd haha.  
Hur som helst, nu vankas det ialla fall det traditionella kvälls-teet hemma hos Mohlinarnas!


Nyår i bilder


decoration


underbara människor


Claes, vad mer kan man säga..?


hah mysigt


<3

Lite bilder från Nyår, men tyvärr fastnade varken Jocke eller Linnéa på bild..
Som sagt var nyårsafton en riktigt bra avslutning på året, åter igen tack alla:)

Den här dagen sprang bara förbi med körsång, mat, promenad och läsning. Jag som verkligen hade tänkt att ta vara på den här dagen eftersom allt blir som vanligt igen imorgon. Men det kommer att bli fint, i år kommer bli ett bra år, det är jag säker på. 

Funderar lite och känner att lika mycket som jag bara vill ut och rulla mig i snön och stanna där i timmar, lika mycket vill jag ha sol, värme, bruna ben och gå omrking i kortbyxor och linne. Därför sitter jag här och tittar efter resor till både spanien och något annat varmt ställe till i sommar..funderar även på att en festival eller två inteheller skulle sitta fel..
Så mycket jag vill men undrar lite över om jag kan och har tid till allt, jag hoppas ialla fall!
Men men nu ska jag skrypa till kojs och fortsätta läsa Kentboken,
Godnatt!

Tillbakablick med Canon



Det är femte dagen på 2010 och jag har inte åstakommit eller tagit tag i någonting, och det lustiga är att det känns riktigt bra. Har varit i Motala från i torsdags till söndags där vi bland annat har firat nyår med underbara vänner(tack för en underbar kväll!), photat, ätit gott, myst, åkt spark, brottats i snön och haft det oförskämt bra. Ta bara bilden ovan, vem blir inte lycklig av att vakna av morgonsolen med den person man älskar bredvid sig..?

Nu är det tisdag och är lämnad ensam hemma, känns lustigt eftersom att jag har varit mer eller mindre omringad av människor sen innan jul. Fint väder ute så det kanske blir en sväng med Kameran om jag inte hinner frysa fingrarna av mig.

På tal om nytt år så ska man ju se det som en ny chans att ändra, förändra, göra saker bättre och förverkliga så mycket som möjligt. Jag har knappt hunnit tänka på att ett nytt år faktiskt är här och några seriösare löften har inte heller avgetts. Såklart finns det saker jag har tänkt att förbättre med de känns som att 2009 har varit för bra för att jag skulle vilja ändra på någonting, och jag skulle absolut inte göra mycket som jag gjort 09 ogjort. Det finns allt för fina minnen från 2009 för att de försvinna. Tur att kameran ofta finns nära till hans så att de minnena sparas, några(många) av höjdpunkterna visas i här. Bilder från nyår kommer inom kort..


Januari. En av de första bilderna med Canon


Januari. Fin vän! Körläger, många härliga bilder finns det där ifrån..


Januari. Fest med härliga människor och en gamal kär vän !


Februari. Första vårdagarna och Converse inhandlades


Mars. Födelsedag och vårsol


April. Åkte till älskade Skåne och photade nästan allt..


Maj. Myskväll med alla fyra!


Maj. Känslan av sommar infann sig..


Maj. Hela gräsmattan utanför var full med vita, ulliga bollar..


Juni. Avslutningsfest hos Linn ! 


Juni. Fina dagar. Jag och far hittade små gnagare i vedhögen.

'Save tonight and fight the break of dawn¨


Juli. Jag och Linn på Malta i tre veckor, underbart!


Juli. Två dagar efter hemkommsten åkte vi till kära kivik på Österlen. 


Augusti. Gick upp tidigt tidigt en morgon och photade..helt fantastiskt.


Augusti. Shoppingklubben hade premiär i skratt, mys och spöregn.


Augusti. Picknick i trädgårdsföreningen med de fina!



September. Hittade fars gamla och urläckra Zenit-E Kamera


November. Myskväll hos Linn där hajpojken fick en plats i allas våra hjärtan.
                Tre månader tillsammans.


November. Höstlov i Skåne..


December. Liseberg med Älsklingarna, en dag att komma ihåg !


December. Hur kan man inte tycka om vintern när allt är vitt, vitt, vitt..


RSS 2.0