WhenItWasWarmthInTheAir


mig på rhodos av Linnéa. 4 juli 2010 kl 03.40

Efter att ha kommit hem halv åtta idag när tågtrafiken är som den är, så kändes det bara så fint att titta på Linnéas rhodosbilder och verkligen känna känslan och värmen av att vara där!

Tror allt att jag ska sova nu och prata med älskling, Och imorgon får jag öppna min chokladkalender- FIINT!

DinMamma,OskarLinnros



Gingerbread castle 27/11 2010

Japp, vi var äckligt nöjda när vi var klara kan jag lova men så fint det blev sen! Riktigt lyckat precis som resten av helgen. Allt var helt underbart med alla systrar, pojkvänner och släktingar och vänner, mycket folk och mys som lovat, -fyfasen vilken helg! Det som slog allt var nog när jag, Melker, Lina och Jon gick till pulkabacken och åkte! Har nog inte skrattat så mycket på hur länge som helst, ååhh vad roligt det var!
Och mitt totalfail när jag skulle hoppa över det lågt hängande staketet med snö upp till knäna var helt underbart! Jag springer/pulsar alltså genom snön, skriker till melker och frågar om han tror att jag kommer klara det, inser två sek innan jag tar sats för att få upp benen ur den djupa snön att jag aldrig kommer klara det, använder mig av alla krafter jag har för att sedan få upp benen 3 cm ur snön, kroppen far över staketet, jag känner hur kedjan(som väntat) får mina ben att fastna och en sek senare ligger jag med huvudet i snön och GAPskrattar!!

Vilken helg! :)

WeAreFamily


7 september 2010

Nu har hela familjen samlats och det är precis som vanligt, stört med andra ord och jag har fortfarande ont i magen efter allt skrattande, fan vad fint! <3
Imorgon blir det fredagsmys och äntligen helg med underbara människor runt omkring mig!
Natti,


Hahah



Hahaha var tvungen att lägga upp den här när jag hittade den mest underbara bilden (som jag tror att Elin har tagit) på min underbara hund och jag kan fasen inte sluta skratta, fan vad söt du är issa! ser verkligen ut som ngt skämt :P hahaha! 

FacingTheSunlight








Malta 30 juni 2009

Fyra bilder från malta, tredje kvällen vi var där och jag verkligen älskar dessa bilder! Ljuset,färgerna,värmen och stämmningen..åh. Det känns som nyss vi var där och stod på vårat soldäck, gick svettiga till skolan, åt vår tattiga lunch varje dag och var nöjda över äckelkakorna, tog tusen kort, gick typ två mil om dagen,dansade järnet på Nordic Bar, gick hem kl 4 på morgonen, drack pepparshots och groggade med melonen, solade och badade, frågade om mer toapapper, somnade i spanjorskans säng med skorna på, spatade skit om ryssarna i klassen på svenska(de hade iof inte förstått om vi pratat på engelska heller haha), diskuterat vilken sida vi skulle gå på och bara hade det heeelt underbart! Tack Limpan!:) <3  


YouAreAllINeed


Malta, Pembroke 7 juli 2009

Vill man tillbaka eller vill man tillbaka när man kollar på maltabilderna från 2009?!
Jag vill, iaf till värmen och frihet för just nu är jag fast i kyla och snö plus femtiotusen uppgifter till innan lovet..
Men jag peppar för livet är ganska fint ändå OCH alla systrar plus respektive kommer hem i helgen och då blir det julbord och MYS!
Nu ska jag verkligen ta dö på kostuppgiften och må bra av olika versioner av Radioheads -You are all i need,Lyssnalyssna!




JagRimmarPåFrånUndergroundnivå,JagSiktarMotToppenSåLångtJagKanNå


1948. morfar, mormor och vännen Stig

Efter HELA förmiddagen framför dataskärmen utan att någonting blev gjort, efter härlig dans, god mat, en dusch och ett misslyckat försök att sy på vår uråldriga symaskin, SÅ har jag äntligen skrivit lite på PA:t! Nåja, en bild och fem rader iallafall, men det är alltid nått.

Lyssnar förövrigt igenom andras spotifylistor och skrålar med i gamla och nya dängor, bra söndag, plus att jag har sovmorgon till klockan 13:15 imorgon. SWEET!
Nu ska jag fortsätta lyssna på Septembers version av Petters låt mikrofonkåt om och om igen!

AndTheBibleDidn'tMentionUs,NotEvenOnce


21/11 -10

Började dagen med en promenad tillsammans med mor,far,Elin och hundarna. Fick oss många härliga skratt när elins hund totaldampade och skulle ta med en 3 meter lång stock från hagen där vi gick. Haha vet inte hur många gånger vi ropade: Akta! och fick den där jädra stocken rakt i kvävecken gång på gång! Händelserik morgon var det allt, men nu ska jag verkligen börja skriva på mitt PA(hur många gånger har jag inte sagt det..) och njuta av att det är söndag..!

WeHadAPromiseMade,WeWereInLove


19/11 -10

Kvällen igår vad HELmysig med bra musik, duktiga "artister", finaste pojkvännen, varm choklad, tända ljus, trevliga människor och bara väldigt mycket mys. Värd kväll!! Och idag har det inte blivit mycket gjort, mest tagit det lungt hos melker, åkt hem, lagat mat med päronen och käkat. MEn nu så ska jag kolla på "så mycket bättre"!


IfYouWereFacedWithHimInAllHisGlory


30/10 -10

Finfredag och snart bär det iväg till Motala för att titta på när älskling spelar! Var för övrigt och såg Harry Potter igårkväll med en härligt killgäng och filmen vad braaaaaaa!! Oj vad jag längtar efter sista nu!
Trevlig kväll,

AndHeKissedMeTillTheMorningLight,TheMorningLight




Window ledge, 39/10 2010

Nu ska jag bara krypa upp i soffan och kolla på Grey's Anatomy. Inga tankar behövs och det känns riktigt fint.
Over and out

FörAllaGångerSomViDansat,OchSjungitMedFastIngenKan


20/7 2010

Bara för att den här bilden får mig att le enda upp till öronen varje gång jag tittar på den, bara för att det var sommar, för att alla var bruna, för att det var sommarlov, för att alla träffades och för att allt med den kvällen gjorde och gör mig lycklig.

DetVarJag,OchJagGjordeDetBaraFörDig


melker 13/11 2010

Skönt med studiedag som avslutas hos älskling senare, så himla värt!
Fast nu ska jag försöka strukturera upp mitt PA och det kan ju bli spännande.. 
Btw, väskan på bilden(som syns dåligt) är ett loppisfynd och nu är den melkers-URSNYGGT tycker jag!

DreamsOfOurPast


mormor 1948,

Jag sitter och bokstavligt talat ryser när jag scanar in bild efter bild från mormors fotoalbum till mitt PA. Visst, kvalitén är inte som vi är vana vid, men HERREGUD vad fint det är! Jag totalälskar alla dessa bilder med repor, smuts, dålig fokus, missfärgningar, ljusfel och allt vad de innebär.

WhenYouGetFreedomInYourSoul


skåne 6/11 -10

Jag en såndär skön känsla i hela kroppen, (visst finns det lite plugg som ligger och gnager) som nu efter att np är avklarat kommer fram. Och det är ju snart långhelg, imorgon är det redan torsdag och då ska jag och melker ta en sväng på stan och bara mysa över en fika i snörusket. Joo, allt känns så förbaskat bra för tillfället!

EveryoneHasTheirObsessions,ConsumingThoughts,ConsumingTime




Skåne 4/11 -10  .  Old style pic.

Ska snart inta en skön "sängliggandes" position och öva på svenska np muntliga till imorgon. Jag suger stenhårt, men det gör inget :)

Btw så lever jag lite på de underbara videorna som Nicklas och jag tittade på idag, haha fasen vad vi skrattade!!!
Todays big thing.com gör fasen mina eftermiddagar, helt sjukt roligt!

IHaveRunThroughTheFields,OnlyToBeWithYou


från Indiska

Hemma från skåne(bilder kommer..), tillbaka i skolan och ett halsband rikare! Svängde runt på stan idag på förmidagen och då hittade jag detta snygga halsband, en necessär (med 4 små necessärer i också från Indiska) och så en oversize skjorta från Gina. Bra start på en ny vecka! OCH min kära, kära och mycket saknade syster från Norge ringde förut och gjorde mig extra glaaad!! Vi ses snart Patscha!

Nu ska jag åter igen ägna mig åt svenskan, knapra lite på godisbitarna som är kvar från helgen och mysa!

LayWhereYou'reLaying


Restaurang Vendel

Restaurang Vendel

Snäcka i kvällsljus

O-fokus har sin karaktär

På stranden
Random bilder från skåne sommaren -09

Ellie har precis åkt hem efter en riktigt lång promenad, tee, rostat bröd och mycket prat! En av de personerna som känner mig och förstår mig bäst. Jag säger det inte ofta, men du är underbar.

Nu börjar känslan om att man ska åka iväg krypa fram och hela huset har den där.."Åka-till-Skåne-gud-vad-underbart-känslan. Alla tassar omkring,packar, grejar och det är hur mysigt som helst. Snart tee på det med, haha, kan knappast bli bättre!

NärKarusellernaSover


3/10-10

Godmorgon, nu åker jag till köskolan!


InTheHouseWhereIGrewUp




2/11-10

TheSunHasBlindedMe


2/11 -10

Hittade de här två i en gamal låda här i huset och jag är kär. Det är ju sjuktsnyggt att hänga runt halsen, lite sjuttiotal-nörd-turist-snyggt sådär, mumma!
Antar att varken mor eller far vet om att de har dem ens, men om de gör det så tror jag inte att de tänker änvända dem nu, efter sådär 30 år haha.
Hur som helst, nu blir det långpromenad med issa!

ToFloorThirteen


1/11 2010

Idag har jag städat, rensat ur, kastat, fixat, ändrat om, ändrat tillbaka och tillslut blivit nöjd. Jag talar om alla skrymslen, lådor och garderober i mitt rum som numera är fina och ungefär två kassar med skräp och massor med skokartonger tommare. Känns skönt, det är lite som terapi att städa ut gammalt bråte.
Nu är jag (efter plugg, städning, promenader och en gudomligt god kladdkakemuffins med choklad) nöjd och glad  så nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt och få ut mycket av dagen, åh vad effektiv jag är, haha!

SeasonsMayChange


Ringar från Brighton. hm,


Topshop,


hm,


Topshop

fotade idag, måndag 1 november 2010

RSS 2.0