It'sAColdThingYouNeverKnowAllTheWaysITried




Ellie Goulding/Erik Hassle-Be mine: http://www.youtube.com/watch?v=6ovW5HmRoGE

Ryser över hela kroppen varje gång jag lyssnar på den, det är någonting speciellt med Erik Hassle.


BeMine


 Melker.


AllThoseArrowsYouThrew,YouThrewThemAway



Örhängen hm.

Slutade 10.15, det är fredag men ngt känns surt.

Btw, kolla youtube-videon med världens näst största akvarium i bakgrunden till fina låten Please don't go. Heelt otroligt http://www.youtube.com/watch?v=TZ7obww-whk .

Ska försöka fixa lite fredagsmys-känsla här i huset sen, fint!


AnythingToMakeYouSmile


  
Ph: 26 Augusti 2009

Plockade precis sommarens kanske sista blombukett, lite sorgligt men varför sörja över att den tiden aldrig kommer komma igen när man har nya och kanske bättre tider framför sig?:) Haha jag försöker verkligen peppa höst/vinter nu som sagt och jag tror jag lyckas bättre och bättre för varje dag! 
Imorgon ska jag ialla fall peppa på ett av de bästa sätten! Ska gå till hm, köpa ett sniggt linne och få 10% rabatt-inte helt fel!
Och peppa torsdag såklart för då jag får träffa min favoritperson!
Ska allt fixa små vardags-se-fram-emot-peppnings-saker som gör dagarna roligare!:)
Nu ska jag iaf äta svamp och dricka tee med mor i tv-soffan-DET är bra Pepp det!

Thoughts


Skåne juni 2010 

Gör inte alls mycket idag, har läst alla Vagabondtidningar jag hittat, längtat mig bort lite till någonting annat, någonting annorlunda och nytt. Funderat på en förrändring någonstans. I mitt rum, i garderoben eller i mig. Kommer dock inte fram till någonting vettigt, så jag har legat kvar i sängen och tittat från bild till bild på min fotovägg och tänkt lite till. 

När man inte gör någonting så kommer tankarna. Mina tankar just nu ger lite magont; skola igen, uppgifter, press, stress, inte tid till mycket annat än skola, sommaren är slut, det regnar, shorts-dagarna är snart över och så kommer höst och vinter. (jag är verkligen en positiv person ibland)

Men jag vet att det bara är jag själv som pressar mig, det är jag som sätter upp skyhöga krav som jag, med nöd och näppe, kravlandes den sista biten, når upp till. Men det är knappt och det är det som förstör så mycket. Jag vet att jag lägger ner alldeles för mycket energi på skolan och stressar upp mig.
Det är det som får gråa dagar att bli svarta, får den annars så korta vägen hem från bussen att kännas som flera mil lång och man bara vill springa sista biten för att komma hem och hinna klart allt man ska innan det blir en ny dag.

Det är aldrig någon som pressar mig, det är jag själv och jag blir förbannad varje gång jag sitter framför datorn långt in på nätterna med tårar i ögonen och skriver på någon uppsats. Men jag ser resultat och blir ännu mer peppad att göra lika bra i allt. Det är då det skiter sig och allt känns förj''la tungt.

Jag vet inte om det är värt det. Jag vet inte om jag orkar prestera som förrut och orka vara glad när man känner alla uppgifter som ligger och gnager hål i huvudet. Det är nog lika bra att tagga ner, vara positiv, tänka att det är sista året på gymnasiet och att det kommer bli jävligt roligt! För det tror jag nu, jag ska peppa som Linnéa. Jag ska drapå bra musik och bara älska att jag har det så fantastiskt bra. För det har jag, det är bara att jag måste inse det först.

Jo, jag ska försöka njuta av att hösten kommer, jag ska njuta av att jag får gosa ner mig själv i stora tröjor, pussa på Melker och dricka varm o'boy tillsammans, sitta vid datorn och känna att: fasen jag kan den här uppgiften och jag gör mitt bästa, le och skratta med Linn och Linnéa som förgyller mina dagar, shoppa (onödiga) skor, dricka massvis med tee och äta knäcke med mamma och pappa som vanligt, lyssna på musiken som får mig att må bra, titta på alla foton från sommaren, fånga precis det jag vill med kameran och föreviga lyckliga minnen från en riktigt underbar tid, tänka tillbaka på alla fina minnen som aldrig kommer försvinna, tänka på studenten, balen, ännu en ny sommar, på alla miljontals möjligheter som finns och nya saker att uppleva.. 

Det här är nog det längsta och mest utlämnade jag skrivit haha, men det behövdes. Jag peppar nu, och en tanke bara slog mig efter att ha kollat inredning och Ikeas hemsida. Jag kanske skulle jobba med någonting innom design/inredning/rum/arkitektur/formgivning eller någonting åt det hållet, jag som inte haft en aning vad jag vill göra sen.. Åh, ska nog kolla vilka högskolor som har sånna kurser.. 


Vad mycket det kan ge att bara tänka lite ibland.






Grandfathershirt/Buttons



Har fyndat en "farfars-tröja" på myrornas(och även en skjorta), köpt knappar, sytt dit dem själv och är äckligt nöjd över resultatet.
Älskar att jag skiner som en sol varje gång jag kommer på en "brilljat" ide, haha!

IJustLostMyMind,ButIStillGotYou.


JagÄlskarDig



Det är helt ofattbart att tiden verkligen går såhär fort. Ett år. Bara sådär, det bästa året, och jag är lyckligare än någonsin. 14 augusti 2009 var datumet. Nu är det den 14 augusti 2010 plus två dagar till.

Total Lycka.


EveryoneHasTheirObsession,ConsumingThoughts,ConsumingTime




(lustig storlek på bilden)

Snart fredag och jag får träffa min favoritperson, mumma! sista dagen på jobbet också.
Har bara myst med mor och far sen jag kom hem, men nu ska jag sova så det blir fredag lite fortare!
Natti.


WhiteAndBrown

Rotade runt i lådor och garderober igår och hittade denna gamla "hängare"!
Blev lite smått överförtjust, trixade dit den på väggen och fyllde på med smycken. Är otroligt nöjd, vitt och mörkbrunt är väl en av världens bästa färgkombinationer!

Snart kommer fam. Holmbom hit, länge sedan så det blir nog riktigt trevligt! Synd bara att allt krockade idag; middag, jockes födelsedagsfirande, jag jobbar imorgon och hela veckan..
Men men, god mat och vänner sitter inte fel det heller, så nu ska jag fixa mig innan de kommer:),
hejs!


IKeepDancingOnMyOwn


ph: melker, red: jag

Tänkte precis skriva att jag för första gången på sjukt länge inte har ngt att göra, men nu kom mor och frågade om jag vill följa med ut i blåbärsskogen. Så dit går vi väl nu då:)
hejs!

ABitOfRhodos






Promenad genom stan, Linn och Linnéa handlade frukost,

Känns som att de här bilderna kan behöva tittas på efter att ha cyklat hem i spöregn efter jobbet nu när sommaren snart är slut.. Och ja, jobbet gick bättre och var roligare än väntat. Vädligt lite folk dock men fick sluta innan tre så det var alltid någonting positivt:)

Nu ska jag nog ta tag och städa i min garderob, som för övrigt har bytt namn och heter nu mera golv..
Lika bra att få lite fräscht innan skolan börjar så man få lite bättre inspiration och lust att klä sig om mårnarna. Och då ska här även börjas köra bil på riktigt! Är nog allt lite pepp på körskolan! Eller så har jag gett mig tusan på att jag ska ta det där jädra kortet hyfset snabbt(och hyfsat billigt dessutom!) utan speciellt många fälda tårar:P 

Nu blir det hög musik och stadtajm!


OneMoreDay,JustOneMoreDay


Hahaha, lite av vad som burits i helgen, älskar för övrigt mina skor.

Nu är jag åter igen hemma efter några fina dagar i Motala med Melker(och familjen Lilja) och god mat, lata dagar, musikfestival i Rossnäs med fint väder, besök i linköping med mat och fika och allmänt mys.  Jaa, kan man kalla det annat än FINT:) ?

Imorgon ska jag jobba, mindre fint. Men joo! nu ska vi peppa. Det kommer bli jätte kul!
Hade dock hellre stannat hos Melker ikväll, men man kan inte få allt, haha.
Btw har jag varit sämst på att visa bilder från rhodos, men det kommer!
Nu ska jag lyssna på One More day med Lydia och sen somna gott!


CheapWalkThroughTheMarket







Gick på krämarmarknad i Simrishamn i helgen! Finfina saker, och billigt! Smycket(som ska bli ett längre halsband) kostade 15 kr, glasögonen 60, den lilla bruna väskan 30 kr och den stora svarta väskan ynka 5 kr!  
Jaa, skåningar, dom kan dom! och jag är nöjd, mmmm så nöjd!!

YouWereAmazing,AndWeDidAmazingThings



Skåne, Sommar, m&m(The earth and the sun) kortbyxor, solglasögon, cyklar, choklad, solnedgång, hav, oändlig horisont, bra humör, lycka, mycket skratt och en kamerna. Vad mer kan man begära?

Skåne,AsItShouldBe

Nu är vi i Skåne och har det riktigt bra med iskalla bad, solning på kilometerlånga stränder, fotande, god mat och fina promenader! Melker och jag har precis varit och fikat så nu ska vi ta småhjulingarna på en tur till kullarna där vi tänker sätta oss och titta ut över havet!


RSS 2.0