NowTheIceIsSlowlyMelting,InMySoulAndInMySkin








16 april 2011, Stockholm

C-projekt-presentationen är avklarad och min ångest har äntligen släppt! Så nu ska jag njuta av livet genom att slänga i mig min otroligt goda lunch(!) och bege mig mot mjölby och vidare till Mantorp för en plugg/grillkväll med mina fina!    Fredagsmys!

SomeoneLikeYou


22 april 2011, kivik

Har alldeles för mycket bilder på min lilla hårddisk och alldeles för lite tid till att visa er alla nu.. Men det kommer, lovar! Åh vad bilder jag har att visa!

Annars då? Blev biten av en spindel imorse när jag skulle ta på mig jeansen! Jag menar, ofta man blir biten av en spindel liksom? stor var den, den dog och jag har fortfarande ett rött märke på vaden. Men jag provade min balklänning med skor, handskar och väska idag och jag är helnöjd så det vägde upp den traumatiska morgonen lite haha.

Funderade även på valborg förrut, hur överskattat är inte det på en skala haha? men jag antar att vi pallrar oss ut då som alla andra och firar med lite vin och dans!
Aja, nu ska jag skypa ner i sängen och säga godnatt till min pojk.
natti!

IntoToTheOcean


24 april 2011, taget av melker

Hemma igen efter en (som vanligt) heelt underbar helg i skåne! Strålande sol, vin, mys, promenader, fotande, loppisar..you name it. Fasen vad skönt det är att bara åka ner dit och bara vara, jag menar till och med att stå och diska medan man tittar ut över havet är en ren fröjd haha. Anyhow, sjukt skönt att vara där och koppla bort allt annat! 

Nu ska jag ut i solen och plugga!


ComingHome


19 April 2011

Imorgonbitti åker vi till skåne. Underbart!

TaPåDigDansskorna


19 april 2011

En galet nöjd tjej ska snart börja fixa sig, för ikväll firar vi nämligen mitt körkort och 50 dagar kvar till STUDENTEN!
Life is good!

YEEEES!


16 April 2011, taget av melker


KÖRKORT!!!

Stockholm




16 april 2011

Magiskt.

NowMyFeetWon'tTouchTheGround


13 april 2011,

Hahaha, UNDERBART!

TheSunIsUp,TheSkyIsBlue,It'sBeautifulAndSoAreYou


12 juli 2009, Malta - The Blue Grotto

Sjukt hur jag, nästan varje dag, kan hitta bilder från flera år tillbaka som jag verkligen får upp ögonen för nu och som verkligen ger mig samma känsla som jag kände just då när jag tog kortet. Anyhow, väldigt roligt är det och vad sjukt många och fina minnen jag har genom alla hundratals foton!
Någonting annat som är fint är att jag blir några gram stål lättare imorgon. Vet någon som kommer le som en tok på balen i alla fall, haha!

IWillAlwaysThinkOfYou


11 april 2010

Systergroda som jag fick av Lina för ett år sedan.  "..vi kan ha dem med oss och tänka på varandra när vi är på olika platser i världen." Det är en bra groda. Otroligt ful men bra haha. 

Anyhow, nu ska jag sluta titta igenom map efter map med bilder (som jag alltid gör) och försöka få ner någonting vettigt på samhäll/historiauppgiften.
Märkte ni också att det var sommar i luften idag förresten?

IBelieveInOurVictory










9 april 2011

Några bilder från min underbara helg. Har inte mycket mer att säga än att den var superfin så nu går jag och lägger mig med teoriboken som sällskap. natti!

BreatheMeIn,IAmYoursToKeep


27 augusti 2010, Melker

Känner mig som biffeN efter att ha gymmat med Elin förrut idag. Eller som Linnéas bror sa: "Fan vad brutal du ser ut". Haha jo nemen visst, med 3 kg hantlarna och skakande armar bredvid 43 kg lyftaren som var 2x2 meter så var jag absolut den mest brutala på hela gymmet!
Kommer med andra ord vakna med en härlig träningsvärk i hela kroppen, men var gör det när det är fredag, sol(antar jag), soft skoldag och en helg med den jag älskar mest. Det kommer bli bäst, jag peppar som fan!

SummerRain


17 juli 2010, me
 
Var dum nog att kolla igenom de senaste årens sommarbilder OCH spanat in grymma, inspirationsfulla bloggar som verkligen väckte i fotografen inom mig haha.
Skulle mer än gärna vilja ha sommar med lediga dagar, sol, grillkvällar, hav, snygga sommarkläder och människor att fotografera nu.. Ja tack, ge mig !
Föresten, vi pratade om ordet "Sommarregn" idag. Kan inte det vara ett av de finaste orden?
Sommarregn. Summer rain.


Kaleidoscope






5 april 2011, idag

Om två månader är vi inne på sista veckan i skolan. Ville bara säga det. För det gör MIG så otroligt glad!
Det peppar jag med Tiësto och jónsis 'Kaleidoscope' !

SarahMoon
















Foton: Sarah Moon, 12345

Några bilder av den helt fantastiska fotografen Sarah Moon. Fotografierna är från utställningen 12345 som visas på Fotografiska just nu. Gaah, varje bild i sig är ju helt otrolig. Skulle kunna sitta och titta på de här i flera timmar om jag bara hade tid..! Kommer bli grymt att se dem på riktigt när jag och älskling far upp till stockholm för att gå dit och kika runt tillsammans med syster Elin och pojkvännen. Kanske kommer vi få maten lagad av Lina som just då jobbar på Fotografiskas restaurang. Det lustiga är att Elin och David hoppar in och arbetar där som väktare ibland också, så jag får väl söka jobb som lokalvårdare där bara för att vara en i gänget lixom haha!
Men som sagt, det kommer bli bäst. En helg i våriga stockholm med älskade människor, foto, mat, shopping och mys är väl ett helt okej sätt att börja lovet på?

Nu ska jag fortsätta ha den här härliga känslan inom mig när jag köttar uppgifter och teori! Allt handlar ju faktiskt bara om attityd, för det har vi lärt oss i skolan idag, hahah.


IFeelFine


10 juli 2010, Rhodos

Grymt värd kväll igår med dans och skratt en bra bit in på morgonen! Kan väl faktiskt säga att vi dansade in våren eftersom det var en underbar värme i luften hela natten!
Idag pluggar jag järnet, typ, men ska försöka vinna över skoltröttheten och få lite gjort. 

Fick rycket och kollade igenom alla rhodosbilder nyss. Tänk om man hade varit där nu, i värmen och lyckan, utan några måsten, utan tider att passa, utan press, stress och bara en stor fet frihet att välja ifrån. Det hade varit någonting! Men vi får stå ut i två ynka månder till, sen är det våran tur att få lite frihet!


InLove


2 april 2011

Jag är kär! Inhandlade en vit klädstång och vita galgar på ikea idag och gissa om jag är nöjd? Nu hänger alla ljusa kläder uppe och jag mår sådär bra som man kan göra när man tycker om materiella, ytliga ting haha!

Dags för duschen och vidare till mjölby och fest! Bra dag!

WhiteNoise


3 november 2009

Imorgon ska mor och jag in till lkpg och Ikea! Kollar igenom hemsidan och vill bara ha ett eget place nu att inreda precis som jag vill..! Tänk er vitt, stort, ljusa färger, mycket glas,gröna växter, belysning, en fin klädstång, skärmvägg, flygande tyger i stora fönster.. skulle kunna hålla på ett bra tag att rabbla upp allt fint jag skulle vilja ha.. Får se om jag får med mig någonting hem, som en start liksom!

Ikväll ska jag i alla fall mysa med päronen och imorgon blir det ausgang med mina två fina och dans i massor!!

RSS 2.0