WatersMoveAsYouCall


28 juni 2011

Myser runt i mina mjukisshorts från HM och peppar för tjejkväll och utgång med en fin blandning vänner!

TimePassed,ButWithoutUs


26 juni 2011

Hade som väntat en urmysig kväll med tjejerna igår! Idag har Elin och jag tränat och nu blir det Trassel och godis!

IfYouBelieve,ICanPretend


19 juli 2011, Kivik

Legat ute och solat sen jag vaknade och nej, jag är inte arbetslös, jag har bara ganska många lediga dagar att döda.. Haha hur som helst så har jag det förbaskat bra och ikväll ser jag fram emot käk och mys hos Julla med järnjänget. Så här ska en sommardag vara!

BeautifulDays






Randoms från skåne

Idag Fyller underbara Linn år och det ska vi allt fira på lördag med tjejkväll och rejäl utång!!
Du är helt fantastisk vännen, grattis <3


Nu är jag iaf hemma igen och jag har hunnit med både det ena och det andra sedan i torsdags. Har iallafall haft det underbart bra i skåne som vanligt. Har solat, badat, gått på marknad, tränat, drukit tee, fotat, ätit glass, spelat spel med Lina, Nicko och Micke, varit i åhus, varit på loppis och promenerat i hamnen.. Nu ska jag nog dra med kameran och en bunke ut i hallonsnåren!

Yesterday








17 juli 2011

Vi gör inte allt för mycket här nere. Promenerar, går och handlar, fotar, badar, fikar, önskar att solen ska komma fram och äter god mat haha. Lyssnar sönder Those Dancing Days åxo, här kan vi snacka om avkoppling på riktigt hög nivå! Dock får solen,som sagt, väldigt gärna lysa lite på oss och våra bleka ben..
Aja, vi ska gå och ta en glass snart och ikväll blir det förhoppningsvis stenugnsbakad pizza på Kronovalls slott, fint!

DreamAboutMe










16 juli 2011

Tog en joggingtur imorse och hittade en underbar väska på en loppis! Sen låg jag och Lina på piren och solade, badade och snackade hela eftermiddagen. Åt gott i kvällssolen och grillade marshmallows till päronens stora förtjusning haha. Haft en riktigt härlig dag med massor skratt.

AllThatIKnowIsI'mBreathing








14 juli 2011

Stormade hela dagen igår men på kvällen sprack det upp och solen var helt underbar. Kunde inte motstå att ta på mig springskorna, sätta iphonen på armen och springa iväg mellan de små husen och ner mot vattnet. 
Oj, nu ska vi hämta Lina i Kristianstad!

14Juli


Instagram














 
Random bilder från de senaste dagarna här nere och mer kommer! Jag har det förövrigt superbra i mitt egna lilla paradis.

Uh,ThankGodForMomAndDadForAStickingTwoTogether'CauseWeDon'tKnowHow









2 juli 2011

Har haft fina dagar med fina vänner och imorgon åker jag och päronen till skåne!


PlaceYourHandInMine










5 juli 2011

Lite bilder från vår urmysiga picknick vid vattnet igårkväll, fasen vad fint det var! Även ikväll är det en äkta sommarkväll och imorgon ska vädret vara minst lika bra. Det passar fint för då ska jag tillbringa lite tid hos en fin och saknad person.

ButI'mJustAfraidToLose


 
28 juni 2011

Ska snart bege mig mot Beverly Hills, aka Strålsnäs, för att möta upp Ellie och Julia, fin kväll!

WeWereBornAndRaisedInASummerHaze








2 juli 2011

Fredagens utgång blev super! Fasen vad roligt vi hade! drog från ställe till ställe, dansade järnet, drack, snackade massa skit och bara hade det bra tillsammans! Värd kväll! Lördagen blev med andra ord lugn och jag rörde mig knappt utanför huset, haha. Men idag bar det iväg till Ullared med Eva och delar av familjen Holmbom. Hittade inte jättemycket vilket jag inte hade tänkt mig heller, men absolut värt det jag fick med mig hem. Har fotat ganska så mycket de senaste dagarna också så nu har jag suttit och redigerat lite.
Anyhow, nu ska jag dricka tee och ladda inför sista arbetsveckan på MSE.

RSS 2.0