TheYear2010


























2010 har varit underbart med, både nya och gamla, helt fantastiska människor! Mycket har hänt, saker jag vill ändra på, mycket som har ändrat den jag är, mycket som gjort mig till den lyckligaste människan på jorden och så himla mycket som jag kommer bära med mid till the end of time. Så många resor jag gjort med fina vänner, händelser som fått mig att uttrycka alla miner och känna alla känslor man någonsin kan känna. Men jag är tacksam mot allt och alla som gjort mitt år underbart.

Jag har inga nyårslöften eller annat som jag ska hålla för att jag ska bli en bättre eller lyckligare människa, men jag ska försöka att ha så jädra kul och försöka vara så lycklig som det bara är möjligt. Det är så nära ett löfte jag kommer.  

Jag har ingenaning om vad jag gör eller är om ett år, men jag hoppas att jag kommer tänka tillbaka på 2011 då och tänka: "Fyfan, vilket underbart år det här har varit!"

Gott nytt år!


Smile,AndTheWorldSmilesWithYou















Sådär, lite random bilder från julafton och de senaste dagarna som mest bestått av att umgås med fina människor av olika slag! Varit med Melker, varit på mellandagsrean, kollat Narnia på 3D bio(!), ätit gott, åkt pulka med Ellie och "Patte", umgåtts med Patcha, myst i massor och mycket mer!

Ny banner btw, behövdes lite förnying såhär till det nya året och på tal om det så vet jag inte alls hur jag/vi ska göra eller var den ska tillbringas eller med vilka, men det kanske märks..helst ganska snart haha. Aja nu ska jag se vad päronen hittar på, heeejs.  

MerryChristmas




GOD JUL !


EverytimeYouMakeAMove,YouDestroyMyHeart


21 december,

Queen-You take my breath away.

Blev inte mycket bilder sen, men ännu en på.. ja vad det nu är för ngt, haha.
Har varit i lkpg och kört halkan vilket faktiskt var ganska roligt! Så nu borjar jag plocka och peppa inför kvällens utgång! Fint det ska bli! 
 

KärlekensTunga,SägAttDuÄlskarMig




20 december 2010,


Har inget planerat för dagen förrutom pepparkaksbak med mor ikväll! Så nu tänkte jag gå ut lite med issa igen och ta med kameran. Kanske blir en fotodag idag, inte helt fel!


ÒlafurArnalds






12 december 2010, Oslo

Mysdag, och imorgon blir det ännu mer!

Ljósið






19 december 2010      

Ljósið,Light,Ljus

Åhh, är den inte underbar! Träffade som sagt Eva förrut, en av de människor som känner mig bäst på den här jorden även om vi ses typ 3 gånger per halvår, och fick det här helt magiskt underbara skrinet av henne som jag redan älskar! Tack kompis!

Nu ska jag sova för imorgon ska jag till körskolan tidigt och sen till lkpg för sista inhandlingen av julklappar.
För övrigt mår jag så braa, det är LOV!


Everything


nej. jag har inte tagit den bilden, men jag önskar verkligen att jag hade det,

för är den underbar eller är den underbar?? Jag är i alla fall totalt förälskad i den!

Har julstädat lite efter att jag kom hem från Tranås. Överraskade Jennie igår så det blev utgång med mycket dans och skratt! tack allihopa för en kanonkväll! Ska snart iväg och dansa och senare blir det julmys med min Eeev!

Fick btw det bästa uppvaknandet på länge när julia säger lite trött: "Mia, vi har jullov.."
Det var så otroligt skönt att höra och båda två suckar av lycka. Tack Julia, det gjorde min dag så här långt!

Allt varð hljótt,Everything became silent


12 december 2010

Vi kom till hotellet, fick vårat rum, gick in och sa: "Det här var ju fint!" sen tittade vi ut igenom fönstret och båda utbrister "nemen va fan..?", på det där sättet och med det där tonfallet som bara vi säger saker på.
Vi tittar på varandra med ögonbrynen uppe i taket, det drar på smilbanden, skakar på huvudena och börjar skratta. Tur att vi inte skulle stanna mer än en natt.


JustInCaseWe'llNeverMeetAgain




12 december 2010

Stannade hemma idag med, känner mig bättre så passar på att jobba med pa innan råmanuset ska in på fredag, känns ju lite sisodär. Sitter förövrigt och lyssnar på otroligt bra postrock/alternativt/exprimentell musik mm, hittar riktigt bra låtar lite överallt på spotify!

Ska snart ta lite mat, fortsätta plugga och sen ta mig ner mot tranås för lite dans, ska bli kul!


FirstDayOfSun








norge 11-13 december, 2010

Nu har vi kommit hem och det har varit helt underbart! Det var tyvärr väldigt kallt eftersom vi har gått omkring ungefär hela tiden, men vi är toknöjda! Mår dock inte allt för bra idag, är helt orkeslös. Får se vad det är och om det går över, kanske skulle vara bra att vara i skolan sista dagarna nu innan vi slutar iof..
Men men, nu blir det tee!


HurryBoy,She'sWaitingThereForYou


10 december 2010

Vi provade balklänningar efter skolan idag och herrejisses vad det snurrade i skallen. Var inställd på någonting åt det beiga/champange/bruna hållet, men jag såg tydligen naken ut hah så det blev tyvärr att tänka om..
Provade istället en, faktiskt, jättefin orange/korallfärgad, har typ aldrig sett en sådan färg förrut men den passade riktigt bra! Dock var det lite "rinnande" pärlor på den (jag som älskar pärlor..) men vi får se, inget bestämt ännu men den var fin..:)

Nu ska jag packa det sista för imorgon åker jag och mor iväg till Oslo som sagt och ååh vad mysigt det kommer bli! Haha jag älskar verkligen att åka iväg och fly vardagen ibland så det kommer säkert bli bra!
Nu ska jag peppa och sova,
Godnatt!


It'sGonnaTakeALotToTakeMeAwayFromYou


chocolate calendar, 8 december 2010

(Måste bara säga att det är så himla värt med chokladkalender, tack mor!)

Dagens skratt måste ha varit när vi satt och klurade på lärarspexet till den 17:de, oj vad vi skrattade och så nöjda vi var efter att någon sagt ngt bra som vi kunde få med haha! Men inget fel med det, spexet kommer äga och vad bra det bliiir!

Har varit i Tranås och dansat och nu sitter jag här igen, men vad ska man göra? Fram med skiten så fortsätter vi! Jag tröstar mig iaf med att det är torsdag imorgon vilket innebär lite sovmorgon, träffa Melker och gå till Arbis för en riktig myskväll! Jag peppar torsdagsmys!

RadioBallet,Eluvium


7 december 2010,  urkass mobilkvalité,

Men anyhow, nu har mor och jag beställt till Norge, wiiii! Och alla kan vara lugna, jag har 6 timmar dit och 6,5 timme hem att plugga på ;)
åh vad det blir härligt, nu blev jag verkligen pepp på livet hah, vad mycket en liten resa kan göra egentligen! :) 

Nu ska jag fortsätta med pa, dricka tee, äta urgoda macamianötter och mysa i en jätteskön (fusk)pälströja/väst som jag hittade inne hos Lina! mmmm nu fattas bara min käraste för att kvällen skulle varit på TOPP,
trevlig kväll!
 

HeFilmsTheClouds


7 december 2010

Grejade teatern riktigt bra trots allt och det var det till och med kul! Nu är det bara pa:t kvar som jag måste skriva massa på och jao..jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men ska verkligen klura på det hela kvällen och få ner massor! För jag vill verkligen, verkligen till Norge i helgen! Jag och morsan tar i sånna fall tåget över, träffar Lina och bara myser gaaalet i Oslo till på måndag!..Inte helt fel så jag hoppas att vi kommer iväg!

GodIsAnAstronaut




Brighton, The Lanes 8 oktober 2010

Linn, varför gick vi inte in här? kolla halsbanden!

Och tack för en trevlig eftermiddag/kväll tjejer, inte många som är så ambitiösa och sitter kvar i skolan till halv åtta! eller så är det bara sjukt haha. Hur som helst, morgon köttar vi skiten ur vår pjäs!

god natt!

WeAreOne


Skåne 5 november 2010

<3

AFootPrintOfFeelings


20 dec 2009

Jag köttar PA och kurrerar mig med svartvinbärssaft, imorgon startar heeeelgeeen och då far jag till älskling! 

InLackOfPhotos



scanat in, 17 augusti 2010

Det var länge sen vi började skolan i Augusti och snart slutar vi för året. Sen är det ungefär 5 månader till studenten! gaah, ska man börja längta eller få panik?  Jag gör nog både och. Fast just nu har jag pa att tänka på, och mitt tee som snart blir kallt,
hejs! 

RSS 2.0