Let'sSingIntoTheYears,LikeOne



Är äntligen klar med samhällskunskapen! Den är sämst, men jag ger upp nu. Känner att efter riktigt goda slutbetyg idag så kvittar det lite faktiskt-Fan vad duktiga vi är tjejer! Vet några som är värda en rhodosresa i allafall! 

Är föresten omkring 16 dagar kvar till vi slutar nu bara, åh vad jag längtar efter ledighet!
Nu ska jag  mig ta mig lite tee, kolla på tv med mor och far och sen kommer jag somna som en stock. Är trött som en gnu efter att ha jobbat hela helgen, i går och ska även jobba torsdag/fredag... Fast, det är ju roligt!
Cíao!

Random



Tar en paus i skrivandet, bläddrar runt bland mappar, foton och hittar dessa två bilder och skrattar lite. Båda bilderna är tagna i skåne men skillnaderna är att det är jag på ena och melker på andra, pappa med hund och mamma med en annan hund. Bilden på mig är sen nu i april medan den på Melker är sen i oktober förra året. Ofta man gör likadan pose med svarta fingervantar och allt haha, lustigt..:P

Aja haha, nu ska jag börja skriva på sida två av tre på mitt jädra brev, Peppa.

TransparentShirt




Mumma! Nyinköpt, svart, transparent skjorta från HM. Hittade den när Linnéa och jag drog en sväng på stan efter skolan i fredags. Kommer bli apsnyggt med höga skor, bruna ben, jeans-shorts och solblekt hår på Rhodos! Nu så fattas bara en sån där Bustii.., bastier.., baust.. eller vad heter den nu igen hahah?;) Sen är allt komplett, OCH resan är ju faktiskt betald nu så det är bara att vänta in onsdagen den 30e Juni, Kommer bli GREAT!
Oj, höll på att glömma det viktigaste; Rhodoshatten ska ju också med!

Sitter för tillfället och försöker skriva på mitt ideologiska brev som ska in på torsdag, bra planerat Mia!
Hittar alltid bra ursäkter för att slippa plugga när jag inte fattar någonting hah, har därför ätit typ 37000 nybakade bullar och bloggar lite. Tänkte att jag hade hela dagen på mig men kom på att jag ska iväg och jobba samma tid som igår, så jag drar vid halv fyra och slutar kl tio ikväll. Blir inte mycket gjort idag med andra ord, men det löser sig!

Ha en fin dag!

AndTheSunWillComeOnThrough,It'sGonnaShineForYou,CauseIAdoreYou



Oj vad fort den här veckan har gått! Jobb, sovmorgon, slappa lektioner och inga lektioner, inte konstigt att tiden bara flyger. Och vädret gör inte saken sämre, vilken sommarvärme det var idag, helt otroligt, får hoppas att den hänger i till helgen! Nu ska jag sova och ta igen lite förlorade timmar.
Hörde förresten Eskobars gamla låt Someone new på radion i morse och den har suttit på hjärnan hela dagen. Har alltid varit svag för den låten av någon anledning, och bara i eftermiddag/kväll har den säkert spelats minst tio gånger!(är även stjärnmarkerad på spotify haha!)
Godnatt!

LifeAsItShouldBe











Helgen som var, och den var underbar.
Tack <3


FeelingGood




Skåne, april -10

Har suttit ute, lyssnat på bra musik, solat, fikat och nu bara njuter jag av att vädret är så fantastiskt! Äntligen kanske sommaren kan börja lite smått så de sista dagarna innan lovet blir sådär härliga som de alltid är.
Ska iväg och kolla på Evas bal lite senare (tur att vädret blev bättre) och sen till Motala för lite "chillfest" eller ngt, kommer bli en så jädra bra dag!

JustBecauseYouAreSoBeautiful


Fin dag, 9 månader och ja, jag tjatar om det efter varje månad som går för det betyder så otroligt mycket.

OneMonth



Åh, en månad kvar till vi slutar! Det känns, nej, det Kommer kännas så grymt bra när vi står där i konsert & kongress och sjunger. Just nu känns det ganska långt dit, minst fyra prov och uppgifter kvar och en försommar som inte vill visa sig. Tror dock att känslan kommer infinna sig snart, det är väl inte specielt lång tid kvar till treorna kommer att stå och skrika hur många dagar det är kvar, vilka som vill gå i ettan nu och komma lite halvt lulliga till skolan de sista dagarna. Jo föresten, det känns jävligt bra och nu kan man ju försöka njuta lite av sista tiden i tvåan! 11 juni är en fin dag, kommer bli en fin dag och kommer alltid vara en fin dag, det är ju fint med kärlek liksom :)

Nature









Photade lite idag..Är väl ungefär vad som har hänt..Ja och så var Mormor, Morfar,Farmor och Farfar här och fikade också och sen åkte alla, även Elin och Lina så nu är det lungt i huset igen haha.
Har haft en lugn plugg-helg efter en lite jobbig vecka, och måste bara säga att jag inte riktigt har kommit över att Janne faktiskt grät på genepet av våran temapjäs, känns som att vi riktigt lyckades!
Nu känner jag att jag är redo för en ny vecka på tre dagar haha, och så en månad kvar till vi slutar skolan!
Känns Bra! :)

UntilWeBleed


Raspberryboat

Temaredovisning-check.

Nu är äntligen temat slut, i och för sig så har det bara varat under ca. två (men intensiva) veckor och resultatet blev jättrebra! Har dansarnas låt, Kleerup(feat. Lykke Li)- Until we bleed på repeat på spotify nu, tror den gick precis före våran föreställning så den ger en bra blandning av panik och välbehag haha.
Måste säga att jag verkligen älskade stämningen bakom scenen när alla var jätte nervösa men ändå stöttade varandra så otroligt mycket. Det var då man insåg hur mycket man kommer sakna hela klassen när vi skiljs om ett år. Hur som helst blev det lyckat men tycker synd om de som blev lidandes för ljus-och ljudmänniskor otroliga strulande med tekniken. Fick blommor av Linnéas underbara föräldrar efteråt och sen blev det tåget hem med fina människor. Hemma möttes jag av hela familjen, inte varje dag det händer så det blev en god, lång middag och sen telefonsamtal till min sjuka älskling.

Har på tal om inget kommit på hur otroligt goda hallonbåtar är så igår gick "de tre musketörerna" som de kallar oss och köpte var sina, ganska välförtjänta, "fredagspåsar"!
Nu ska jag fortsätta på min engelskauppsats och hindra Elin från att sätta på sin otroligt dåliga spotifylista med allt från Björn Afzelius till Britney Spears och Basshunter. Ja, ni ser själva.. :P

YourHandInMine


Always



RSS 2.0