Hello


31 januari 2011

Hittade finaste brevet i blevlådan när jag traskade hem idag. Kunde inte missta mig att det var syster i Norge som skrivit och skickat hem det till Sverige, Åååh så glad jag blev!

Det brevet och några få godisbitar som ligger och rasslar nere i botten av en godispåse blev nog min räddning, nu orkar jag en helkväll med PA!

JustHopin'ThatI'dSeeYouSoon








6 juli 2009, Malta

Tog en långpromenad med Ellie på två timmar nyss, fasen vad värt. Ska snart äta Wook, duscha och sen bär det av till Mjölby för att täffa Melker och fina vänner!

Kom,ViVisarDemAttDetÄrVi






rhodos 5 juni 2010 04.24

Fint, varmt, underbart. Vilka veckor vi hade alltså!
Bara grejen att gå ut efter att ha sovit några få timmar sen man kom hem tidigare på morgonen,
ta med kameran, gå genom den tysta staden, möta några få hurtiga, morgonpigga gamlingar och unga som kommer från efterfesten, känna utomlandsdoften av allt man kan tänka sig och samtidigt se solen gå upp över havet. Magiskt. Jag skulle kunna hålla på en hel evighet för att beskriva känslan, men jag nöjer mig för ikväll och går och lägger mig. Så fint man får ha det.

TheCloudsAreThick,ButTheyCan'tHideYouFromMe


red. 26 januari 2011, allén/glas

Interjun med mig och om min blogg med mera ligger nu uppe på http://bloggarnaa.blogg.se/2011/january/mia-mohlin.html!

Nu ikväll ska jag göra PA, höra med Eva om hon kommit hem från utlandet och vill ses på fredag, packa kläder och fixa matsäck till imorgon, för då blir det en helkväll med dans i tranås!
hejs!

HowDareYouSayIt'sNothingToMe?Baby,You'reTheOnlyLightIEverSaw


red. 25 januari 2011. Malta/fönster

Utvecklingssamtalsdag på FU idag, satt fint med lite peppande ord, betygssatta kurser och hopp om framtiden! Plus att jag har mvg i naturkunskap B och kanske får i A. Förlåt om det låter skrytsamt men NATURKUNSKAP!? hahah jag bara skrattar för det var det absolut sista ämnet som jag skulle gissa på att få högsta betyg i, stört, jag älskar tony från och med nu. hahaha!

Annars då? Svarat på en bloggintervju, rättat tyska, Och för er som undrar så fungerar min mobil perfekt igen, helt underbart! Det firade jag med ett alldeles för långt samtal med älskling...Fin kille det där..  
Godnatt!

DreamingICanDSeeTheSun,LongGoneWithTimeToRun


red. 24 januari 2011

Härligt att de senaste tusen fotona är gamla, redigerade och inte nytagna. Men men, den tiden för inspiration i vinterslasket kanske kommer någon dag får vi hoppas..

För övrigt tänkte jag när jag traskade hem från bussen att; fasen vad det känns som att allt har tagit fart och är påväg framåt nu. Kanske fick jag den känslan eftersom jag gick i ett riktigt bra tempo hem haha, men jag tror att jag fick en lite uppenbarelse om att så mycket kommer ta slut, förändras och börjas på nytt inom en ganska snar framtid. Lite dramatiskt, men det var ändå den en ganska bra känsla !

DidYouGiveTheWorldSomeLoveToday,Babe?


red. 20 januari 2011

Doris - Did you give the world some love today babe?
Gud vilken glad låt, den ligger nu på min nya glada spotifylista som bara kommer innehålla "glada-må-bra-av-låtar" för den här våren ska benne mig innehålla glädje, till varje pris.!

Provade balklänningar, fikade och kollade stan igår med Linn och Linnéa igår, jag hittade inget men de andra provade varsina URläckra klänningar, snyggaste tjejerna på balen. Lätt!
Fin fredag, tack för att ni är underbara.

Fick även en förfrågan om en bloggintervju.., mycket spännande!!
Snart kommer älskling hit också, då blir det ännu mer glädje! Dock har min mobil fuckat upp totalt, men annars: Fasen vilken bra lördag!

InHisArmsSheFellAsHerHairCameDown,AmongTheFieldsOfGold





7 augusti 2009 kl 06.05

I never made promises lightly
And there have been some that I've broken,
But I swear in the days still left
We will walk in fields of gold

MakeSureToBuildYourHeart,OrTheWolf'sGonnaBlowItDown






red. 19 januari 2011

Jag vet, jag borde ha satt i gång med pluggandet för länge sen, men med en(vit!) liten hårddisk full med foton och hela världens musik på spotify så är det jädrans svårt att slita sig. Men nu kanske man ska ge naturkunskapen en sista chans innan jag skickar in den ikväll, två dagar innan inlämningsdag, vad har hänt med mig?
Imorgon ska jag för övrigt åka in till norrköping och kanske kolla balklänning och se när Bergmál spelar på Hugos, bra band det här har jag hört, riktigt bra till och med.. !

WeCountDown,TakeABreath,AndJump


red. 16 januari 2011. Malta/Brighton

Jättehärlig mys/pluggdag igår med melker men tyvärr bara pluggdag idag utan mys. Nu ska jag jobba på, dricka tee och njuta av tanken att skrotet ryker om några månader! ÅH vad härligt att bli av med den, till balerna och studenten!  PEPP!

OneThingIKnowYouDidn'tKnow,WasHowToFallHeadFirstHandInHandIntoTheOceanBlue




red. 14 januari 2011, melker

Gårdagen/natten/morgonen blev så sjukt lyckad! Det var verkligen kul trots lite borttappade ägodelar mm. 
Lätt det en av de roligaste kvällarna på riktigt riktigt länge!

Ska snart krypa ner i min sköna säng med en bok och bara mysa, och imorgon ska jag till melker efter skolan, jag längtar. Längtar efter att få somna på hans bröst och känna mig tryggast i världen, det längtar jag efter.

WeHaveTheTimeOfOurLi,Li,Lifes!


5 juli 2010, Rhodos, Linnéa

Idag är det en fin dag, en födelsedag, alltså Linnéas 19-års dag och det ska firas må ni tro!!
Grattis Älskade vännen, så fin du är! <3

‎"I'veAlwaysBelievedThat,WhenYouPutTwoPhotosTogether,YouCreateAThirdOne,"


red. 12 januari 2011, landet och Brighton.

Citat av Sarah Moon.

Nu är äntligen rapporten klar och inskickad, och jag peppar för imorgon! Kommer bli en sjukt rolig kväll! 
Ska fortsätta redigera lite bilder tror jag, älskar den nya effekten jag hittat, nom nom! 
Nu, är det Fredagsmys! 

DomPratarOmNågotUnderbart,JagÄrDärOchKanBerätta




red. 13 januari 2011, Linn på Malta med palmblad

Leker med lite bilder och har inte någon ångest inför rapportinlämningen imorgon, bryr mig inte faktiskt vilket känns en aning oroväckande. jag som alltid har prestationspngest och sitter i tusen timmar annars haha. Men nu tänker jag inte på det utan jag ska jag sova gott!

Don'tFret,Babe,TheSunIsComing


red. 12 januari 2011

Pluggdag, nu kör vi!

JagGjordeUppEnEldFörDig,OchNuBrinnerHelaSkogen




Malta, 3 juli 2009

'Herregud vad länge sen det känns som det var 2009, läskigt vad tiden går. Känns ju som vi var där för inte alls speciellt länge sen. Då hade vi precis slutat ettan och nu har vi precis börjat sista terminen på trean, sjukt!
Det var hur som helst tre vääldigt fina veckor!

Imorgon har vi studiedag, jag har gjort vanilj/caramell-kaffe med grädde, peppar med min partylista(som från början faktiskt var "Maltalistan") och snart lördag och utgång med fina människor för finfina födelsedagsbarnet Linnéa!  Det här blir bra!

AndWeWillFallBackIntoTheOcean






10 januari 2011

Fick med mig lite hem från Vänner emellan, silvrigt smyckesskrin och silverhalsband-40kr totalt!
Den står nu fint på det lilla vita bordet med det andra skrinet! Lite lycka i allt plugg som jag ska ta tag i nu.

SlowDancingInABurningRoom


10 januari 2011, haha yepp, todays outfit.

Skön första dag i skolan, lite ovärd men helt ok! Nu ska jag plugga och sen drar mor och jag iväg till Vänner emellan och dumpar 5000000 kassar med kläder och annat! Det lättar mitt sinne en aning kan jag lova, för snart har vi en städad garderob utan massa gamla tråkiga/tattiga/fula kläder som tagit massa plats och gett smått ångest ett tag haha. Kanske hittar jag någonting nytt att köpa hem i affären då, hehe..!

InniÌHjartaSpringur




24 juni 2010

Det var varma och fina dagar vid havet med solnedgångar på piren med var sin glass, promenader i rosendoftande små gänder och kärlek i massor! Så fint det var och så fint allt kommer fortsätta att vara under sommrarna på Österlen.

YouLostTheStarlightInYourEyes



5 december 2011

Nu är jag precis en sån där, smått patetisk, människa som sitter ensam hemma en lördag kväll och är online på olika sidor och tycker lite synd om mig själv hahah. Ikväll kan jag vara en sån, men det tar emot att erkänna haha.

Annars har de senaste dagarna varit jättefina med mycket mys med älskling.

Har förövrigt undrat vilka som läser min blogg, det är ju faktiskt en hel hop så en hint om vilka det är skulle vara askul!

Men men, nu ska jag leta fram någonting onyttigt ur skafferiet och slänga mig framför tv:n, hejs! 

TheOnlyLastingThingIsChanges-Buddha


6 januari 2011

Åh, jag älskar verkligen Budda! Eller rättare sagt alla buddor,liggbuddor,sittbuddor,ståbuddor,ansiktsbuddor.. ja ni fattar. Och nu hänger han faktiskt på min vägg! Känns underbart. Fråga inte var jag fått detta ifrån, det bara är så haha.

Från budda till någonting helt annat, alltså gårdagen som var riktigt mysig, förrutom att jag fick stå ute och vänta på en buss öven en timma. Men sen kollade vi balklänning och jag trivdes faktiskt i en lite mer korallfärgad klänning(jag som var så inne på champange/biege/brun) men vi får se! Sen stannade jag i mjölby och fikade och hade trevligt med Linn och Linnéa. Pepptalk är vårat andranamn haha! Och du Linnéa, nu kan inget gå fel känner jag! :)

Ikväll kommer Melker och nu ska jag hjälpa mor med maten. Älskar när alla är hemma på lediga dagar!

GetCape.WearCape.Fly




31 december 2010

Ska kolla balklänning med mor och Melker idag och kanske träffa Linn och Linnéa ikväll! Men först ska jag försöka klara någon fas på körskolan!
hejs!


WhiteSky




2 januari 2011, tagit hos hos Melker


TheAirBetweenUs


31 december 2010

Har varit hos melker sen i lördags och idag fick jag stressa iväg till tranås för lite Pa-dans istället för en hel förmiddag i sängen med världens finaste, god frukost och promenad i solen.. Men dansen var riktigt rolig så det var bra ändå!

Kände nyss för att vara lite kreativ så här på kvällskvisten men efter några jäspar på rad så känns det inte lika lockande att starta något projekt. Kanske skulle man ta tag i någon underbar uppsats eller varför inte Pa:t?
Men svaret är,tyvärr, Nej. Jag vill verkligen inte, men läsa engelska boken kan jag nog göra, så långt kan jag nog sträcka mig haha.

Imorgonkväll blir det dans igen och på dagen kanske lite teoriläsning, kanske. Hur som helst ska pallra mig upp tidigt har jag tänkt mig!, Ta en promenad med Issa, käka någon god och nyttig frukost, gå ner till Strålsnäs och besöka solariet, kanske plugga teori, kanske plugga något skolrelaterat, ännu en promenad och så dans... Tjaa, Ser ut som en bra dag tycker jag! 


LifeIsGood


28 december 2010

Hade ett underbart nyår med Linn och Linnéa, god mat, prat, skratt, raketer, dans och mycket mer!
Nu ska jag iväg till Melker och jag känner redan att 2011 börjar så bra det bara kan!
hejs! 


RSS 2.0