YourTasteIsAllIKnow




20 februari 2011

Studiedag, love it.

Nu planerar jag för en eventuell bakning av Muffins! Och en mindre kläd-make over!
Som sagt, jag älskar studiedagar.

peace out.

OldSchool,Baby


red. 27 februari 2011

Ibland får man faktiskt vara nöjd, ibland men inte ofta. Inte i Sverige i alla fall. Men just nu är jag ganska nöjd och det erkänner jag. "Det är den kultur vi lever i som bestämmer hur vi ska vara", som Morrie skulle ha sagt.
"Man måste skapa sin egen kultur och inte bli fast i den som vi lever i". Och som den svenne jag är så har jag skapat en egen kultur bara för ikväll(för att jag inte klarar att avvika från normen längre än så). Jag erkänner att jag är nöjd med bilden ovan. Japp, jag tycker den är grym. Tack. Och där var min kulturtid slut.

Tack Morrie, för allt bra du säger. 

Nu ska jag sova, natti!

StrawberrySwing


20 februari 2011

En småsjuk tjej packade sina saker igår och åkte trots allt iväg för att se pojkvännen spela i norrköping! Jojo, här ställer man allt upp. Var en mycket bra spelningen, ja fasen vad bra den var! Hemvägen är en annan femma haha, där hände allt från punka till att polisen stannade oss till långväntan på buss med mera med mera. Blev en vääldigt lång kväll men som vi sa igår, nu idag kommer vi kunna skratta åt det!

Har precis vaknat och nu väntar jag på att Melker ska komma tillbaka med frukosten så blir det frukost på sängen och Mamma Mia på dataskärmen! FIN morgon!

Älskar för övrigt bilden på oss ovan, den är så..oss.

WonderWoman


19 februari 2011, London Fashionweek/wonderwoman

Är det jag som är wonderwoman idag? knappast. Men varför bryta trenden att bli sjuk efter varje  resa lixom? Usch, bävar för promenaden med Issa som tyvärr måste göras. Min hals kommer döda mig långsamt..

Neeej, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och ta tag i saker! Om jag överlever promenaden så blir det att ta fram saxen och symaskinen!  

over and out.

NowTheSkyCouldBeBlue,IDon'tMind,WithoutYouIt'sAWasteOfTime


red. 22 februari 2011

Otroligt hur rastlös och ensam man får känna sig efter att ha kommit från en storstad hem till landet. Men jag har tagit vara på min energi och börjat rensa och strukturera upp min garderob! Så nu är den ljus och vårfräch kan jag lova! Precis den färgskalan jag vill leva i i vår och jag kan gå och lägga mig nöjd. Även de nya kläderna och smyckena från london är på plats. Älskar vi Primark eller älskar du Primark? Skorna ovan kostade för övrigt 120 kr. Skyhöga men VÄRT. 

Imorgon ska jag försöka hinna med att plugga, baka och klippa i lite kläder som är redo för en make over.

Natti!

ComeToMeClouds





20 februari 2011, jag, ugglan och Big Ben

Sitter här och njuter av mitt underbara caramell/vanilj-kaffe med grädde på toppen! Firar väl att det är lillördag eller så försöker jag bara få upp pluggpeppen, nått av det är det nog haha.

Lyssnar för övrigt på melkers band Bergmál som jag gjorde lite reklam för på bilderna ovan vid "Stora Bengan" så att säga. Gå in på Spotify eller myspace http://www.myspace.com/bergmalmusic och lyssna!
Ni kommer inte bli besvikna. Jag LOVAR.

You'veGotEyesThatItSeemsToMe..



19 februari 2011, finaste Melker

19 februari 2011, Oxford Street

20 februari 2011, Jag och lejonet  (Tillägnad Linn!)

Första bilderna Från resan och jag sitter här och ler medan jag skrollar upp och ner bland alla foton, redigerar och minns tillbaka. Det här dagarna har verkligen varit hur sjukt fina som helst trots lite jobbiga incidenter haha.
 
Började med att Melkers plånbok blev stulen på Gatwick när vi kom dit, som tur var hade han inte alla pengar där men tyvärr id, kontokort, busskort med mera..
Sedan strulade mitt kort när vi skulle betala hotellavgiften men det löste sig genom att de fick fixa det manuellt. I en Vintageaffär i Camden hittade jag även de finaste höga Levis jeansshortsen som jag hade bestämmt mig för att köpa, skulle ta ut pengar men mitt kort fungerade inte i någon av automaterna så vi åkte hem utan varken short eller pengar.

Samma kväll gick vi runt på Oxford, fick syn på en automat och tänkte att vi skulle pröva lyckan en sista gång. Det kunde ha blivit vår räddning eller vårat dummaste drag på hela resan, hur som helst så försvann kortet in i automaten och jag trodde att jag skulle dö. Hopplösheten sköljde över oss som en hink med iskallt vatten eftersom melker inte hade något bankkort, mitt var uppslukat, jag hade inte dundermycket pengar kvar löst och nu började jag räkna mina slantar i huvudet. Måste erkänna mitt lilla utbrott som bestod av mycket tårar, svordommar av alla dess slag och lite slag i husväggen. Melker gjorde en insats och frågade i affären som ägde automaten vad vi skulle göra och som tur var var det bara att vänta några minuter så kom kortet ut igen och jag grät av lättnad haha.

Våran räddning(trodde vi) var banken som vi besökte dagen efter men fick där veta att dom inte kunde hjälpa oss eftersom mitt konto var helt främmande för dem. Här kände vi lite att luften gick ur oss (än en gång) men när vi hade gått ut genom bankens glasdörrar med våra huvuden böjda ner till knäna kom jag att tänka på min svenska femhundralapp som jag hade på hotellrummet! Kan väl säga att det var här lyckan vände och en sten lättade från bröstet hahahah. Växlade in den billigt och nu kunde vi shoppa ännu lite mer på Primark, åka till Camden igen, besöka på HM, festa på en Mcflurry och en äppelpaj, ta oss till flygplatsen och betala extraväskan hem!

Låter som vi levde väldigt hårt men självklart hade vi det jätte, jättebra och bara njöt!:)
Som sagt var resan underbar med mycket sjuka saker, härliga stunder, lustiga människor, roliga internskämt, sweet child of mine-låten(som vi nog har sjungit fel på hahaha) och massa nytt och spännande överallt! Kunde verkligen inte haft en finare resekompanjon med mig! <3

Oj vilket långt inlägg, aja kanske någon som orkar läsa och skratta lite åt våra härliga problem och fina stunder hahaha!

Mer bilder och annat kommer komma upp här, Oh be so sure!

HopingToFindSomeOldForgottenWordsOrAncientMelodies




red. 17 februari 2011

FN-rollspelet är över och det känns grymt skönt så nu är det bara fokus på morgondagen! Håller på att packa och funderar på vad jag behöver ha med mig till London, samtidigt peppar jag Africa med Toto! Härligt!
Det ska verkligen bli sjukt härligt att komma iväg och bara ha det skönt ett par dagar HELT fritt från skoltankar och annat ångestfyllt. Kameran är såklart med och ska få jobba hårt kan jag lova, för finns det inte typ allt i London? haha.
Nej nu ska jag fixa det sista, mysa ner mig i sängen och ringa och peppa med Melker!!

London Here We Come!

HoldOn,We'reThereSoon,JustHoldOn


4 oktober 2009

Älskar dessa sjuka och sjukt opeppa dagar innan lovet. Allt strular, vi skrattar, allt lustigt som sägs, vi skrattar, alla som står och dreglar, vi skrattar, alla lustiga människor, allt vi själva gör och säger, vi skrattar!

Imorgon blir det nog ingen förändring, tre Shakira på ett sugit Fnrollspel och kan det bli mer lustigt? hahaha! Hur allt än går så kommer vi ändå dansa på balträningen på eftermiddagen efteråt och skratta åt allt som vanligt!
Att London väntar runt hörnet är ju bara ett plus! Nu ska här duschas och imorgonbitti kommer en makeOver bli done! Shakira here I come!

You&Me



Ett och ett halvt år med världens finaste människa och jag är lyckligast i världen. 
Du är min bästa vän, den som förstår mig bäst, som får mig att både skratta och gråta, som lyssnar, ser och förstår. Du är lika störd som jag och vill det jag vill, tänker det jag tänker och ser det jag ser.
Du är den mest underbara person jag känner och jag är så otroligt lycklig med dig.
Vi är ett.

Jag älskar dig. <3

YouGuardianAngel



1 augusti 2010

Sitter hos Melker och har det sådär fint som man bara får ha det med den man älskar. Idag har vi promenerat i solen, ätit god mat, badat och bakat världens fulaste kladdkaka som trotts allt blev väldigt god!
Tjaa, vad mer kan man begära av söndagsmys liksom?

Imorgon är det hur som helst världens finaste dag. Det firas med en Londonresa om knappt fem dagar.
Jag kan lova att vi peppar!

IngentingMedNågontingAttGöra


12 juli 2008, Kreta

Sitter här och ser fortfarande ut som en hora. Teatersminket sitter fortfarade kvar med andra ord haha! Men HERRE GUD vad roligt det vaar! Dansföreställningen blev verkligen över förväntan och tack alla som var med och främst Ellie, Jennie och Mickis. Ni är verkligen så sjukt duktiga!!

Tänkte hitta en passande bild för kvällen men kom in på en mapp med bilder från sommaren 08! åh så härligt!
Så jag bjuder på lite sommar i vinterrusket när jag tyvärr inte har någon bild sen föreställningen..! Men men, nu ska jag krypa ner i sängen och vara stolt över mig själv!
godnatt

ItWasNeverMuch,ButWeMadeTheMost


red. 9 februari 2011

Fick hem våra studentmössor idag och herregud vilken känsla det var! Nu vet man att det snart är dags, att det inte är långt kvar, bara att håll ut och kämpa in i det sista! Och att jag Linn och Linnéa ska vara Colombia och Shakira på FN-rollspelet gjorde bara dagen ännu bättre, hahaha!

Mamma och jag fick ett ryck förrut och drog en roadtripp till både Netto och Lidl, haha! Det var en spontantripp må jag säga! Men men, nu ska jag ta min pyttelilla godispåse från Tvillingarnas(måste stötta dem in i det sista efter som butiken upphör..) och göra engelska och teori.
Trevlig kväll!

SheetsAreSwayingFromAnOldClothesline




7 augusti 2009

Tänkte att jag skulle gått och lagt mig skapligt igår bara för att, men istället satt jag uppe till halv ett och redigerade bilder och lyssnade på bra musik. Ganska värt ändå måste jag säga! Trodde att jag skulle vara trött nu när jag gick upp vid kvart i åtta men faktiskt inte. Åt lite god frukost och nu har jag gjort klart en historiarest så Catharina kan bli nöjd någon gång haha. Känner mig ganska effektiv måste jag säga. Nu ska jag ta en promenad med Issa aka. Pisch,Pischi, Pischlo, Ischlo.. Ja, kärt barn har många namn sägs det.. Fina Issa.
Åh, kom på att fader min kommer hem med kinamat sen till lunch, haha bra dag!

SummerBlur






3 juli 2009, Malta

Jag säger bara: Studiedag imorgon. Fasen vad skönt fast jag precis avslutat en kanonhelg haha!
Nu ska jag dricka te, äta paj och mysa framför tv:n!

YouCanRunButYouWon'tComeFar


26 februari 2010, ("pokemonlampan")

Hade som sagt en sjukt slapp och skön lördag hos Liljas! Efter mycket gos igår, uttröttande balträning idag, mat och snart efterrätt så mår jag riktigt bra enda in i själen!  Bara lite engelska som ska skrivas men det fixar jag snart. 
TRevlig Söndag! 

HomeIsWhereverI’mWithYou




30 juni 2009 Malta

Känner lite frid i själen nu när PAt är inlämnat! Och för att jag hade en urmysig kväll igår med Linn och Linnéa, och snart ska till älskling och mysa sönder! Tänkte skippa läxorna HELT idag och bara njuta!
Cíao!

ISaid,TheyBothLookPrettyGoodBabyBoy,ButThenSoDoYou


9 juli 2009, Malta

Projektarbetet är Klaaaaaaaart! Vet i tusan hur det blev men det är färdigt i alla fall haha, Fasen vad skönt!
Det firar jag med att åka in till Linköping för att lämna in skiten och ikväll blir det myskväll med mina fina!
Over and out!

HärInneHosMig






Sista dagen innan inlämning och jag känner mig förvånadsvärt lugn faktiskt! Nu är det bara den roliga biten kvar, hoppas jag, när allt ska in i albumet! Måste bara säga hur härlig min mormor är! Ringde henne igår för att få svar på lite fler frågor som poppat upp medan jag jobbat med det här, och jag kom på mig själv med att sitta och le i flera minuter efter att vi lagt på. Fina mormor, grattis på födelsedagen!

EachShadeOfBlue,IsKeptInHisEyes


our "garden"

30 juni 2009 Malta, utsikt från balkongen/soldäcket

Många hittar hit och tittar märker jag, fasen vad kul! Värmer verkligen !
Idag är jag uppe med tuppen på min "lediga" dag, så här pluggas det för fullt med bra musik i bakgrunden! Hittade förövrigt massa bra info om London igårkväll men ska söka vidare om mer sen och skrapa ihop lite tips också!

ComeOnBaby,TurnTheLightsOff




6 juli 2009 Malta, Pembroke

Som sagt, kan inte bli annat än lycklig när jag tittar tillbaka på alla de hundratals bilder som togs under vår språkresa på Malta 2009. Galet vad jag vill resa igen, uppleva allt, alla känslor på alla platser med olika fina människor och må sådär SJUKTbra som man gör i värmen någon helt annan stans i världen.
Men jag ska inte klaga, en weekend i London med älskling om sisådär 17 dagar är inte heeelt fel det heller. Det är snarare heeelt underbart!

RSS 2.0