HållDittHuvudHögt,FörJagÄlskarAlltDuGör




Kent, Örebro 30/3 2010

Helt magiskt, tack älskling. <3

NeverKnewICouldFeelLikeThis


Skåne 25/10-09

Nu ska jag snart åka till mormor för att fortsätta med PA:t, sen till stan och vidare till Melker. Kommer bli en sjukt härlig helg i Motala och jag tänker fasen inte plugga ett jädra dugg!

På torsdag åker vi, mor, far, jag och Melker iaf till Skåne! Jag längtar så sjuuuukt mycket efter havslukten så här på hösten, löven som fortfarande hänger kvar, det blåsiga vädret som får varenda hårstrå på huvudet att flyga och synen av öppet hav nästan var man än går..åh.. Men nej nu ska jag inte drömma mig bort, har ju en buss att passa! Tycker allt att det är fredagsmys på hög nivå idag!

ComeWhatMay




Kivik 11/4 -09

Nu ska jag säga god natt till älskling och sova, äntligen lov!!

FörDigSkaJag,GöraDetTusenGångerOm






Brighton, The lanes 8/10 2010

Har verkligen haft annat att göra den här veckan så varken bloggen eller kameran har varit aktiva. Själv känns det som att jag bara springer med för att hinna allt, men trots det så känner jag mig förvånansvärt lugn. Kanske är för att vi får lov imorgon, gud vad skönt!

Nu ska jag iaf dricka mitt tee, skriva klart tyskan och peppa med lite bra musik,
Natti!

Dreams


 
red. 24/10

Jag vet inte vad som fick mig in på dessa tankar just nu, kanske för att jag börjar inse att det egentligen är så fruktansvärt kort tid till vi tar studenten, kanske för att jag klickat runt bland fotografiska högskolor och fotobloggar, eller så är det min dolda kreativitet som börjar ligga och puttra någonstans innombords haha.
 
Det jag försöker komma fram till är att det verkligen börjar klia i fingrarna efter att få fota, kanske resa, göra saker och skapa någonting som får mig att må bra. Tror inte att stilla pluggande dagarna i enda är speciellt nyttigt för någon som drömmer om att göra någonting annat hah. Jag har drömmar, tankar och vilja. Någonting har fått mig att inse att man kan göra och uppnå nästan allt man vill. Tro inte att jag har fått något storhetsvansinne eller så, men att skaffa sig en fotostudio, bättre kamera med objektiv, modeller och annat att fota, skulle vara en dröm som gått i uppfyllelse. Och alltså inte någonting omöjligt.

Jag vet att jag absolut inte är så duktig, långt ifrån, men jag vill lära mig och jag vill skapa någonting som får mig att må bra, och förhoppningsvis andra också. 
Hur som helst, så är det en dröm.  

ItAllRevolvesAroundYou


Brighton, collage mobilbilder

Redigerar och skriver ut lite kort till fotoväggen som för övrigt börjar bli ganska full nu! Hah den är mitt försvar till varför det inte finns någonting annat på väggarna i rummet, "nej jag är inte lat men jag tycker att fotoväggen står för allt sammtidigt" Saningen är nog snarare att jag trivs med min biege tavla som faktiskt står kvar på golvet efter ett år och att alla andra ytor är helt vita..!

Kan inte sätta fingret på vad det är med just färgen vit, men den får mig att vilja ta bort varenda pryttel i rummet bara för att få väggarna fria från andra färger haha, men nog talat om mitt stora begär av färgen vit. Nu ska jag få upp lite på väggen! Blev även sugen på att göra någon riktigt fin och god liten efterrätt till mor och far..hm,tål att tänkas på,

AllYouNeedIsLove


15/10-2010

Love is all you need med the Beatles är kvällens låt som går på repeat vilken gör mig på riktigt bra humör! Glädjer mig även med att jag har en 50kr-rabattkupong på hm brevid mig, att jag blev godkänd på matteprovet, att vi ska till London, att det är fredag imorgon vilket betyder fika, träffa mormor och så att en skön helg väntar! Nu ska jag dra upp volymen, skriva klart det sista på Dr.Jädra Glas och somna nöjd och glad!

LondonLondonLondon!


Skåne 24/4-10

Nu har vi fixat, kollat, dubbel kollat, blivit förvirrade, förstått, pratat, diskuterat, skrikit av förtjusning, skrattat, diskuterat väskvikt, kollat saker hit och dit men så till sist blev allt bokat ändå! Alltså den 18 februari åker jag och älskling till London för att spendera tre nätter där! Bara vi två i en storstad med massa shopping, möjligheter och framför allt tid för varandra! Gaah, vad bra det kommer bli, jag är så himla glad!! Åhh så härligt!! 

YouKnowLove,WeCanGoAsFarAsWeWantTo



Påväg mot nya äventyr? Ja, det verkar så! Gud vad härligt!  Haha glad tjej, nu åker jag till körskolan!

Perspectives




Brighton 8/10

Oh,ISeekYou,Oh,ILong,Oh,IRunToValleysWhenYouCall


15/10-10

Fick reda på att mina bilder uppskattas hos människor jag inte ens känner. Det är nog den bästa responsen man kan få, då är det verkligen äkta. Det är det som får en att fortsätta utvecklas. Jag tror att det är det man alltid behöver för att orka, plus en egen tro och vilja på att man kan. För det kan man, man kan allt bara man vill och tror. Hur som helst tack så jättemycket för orden, det värmer som fan!


MenJagÄrEnUtavDomFåSomInteLämnarDigNärFärgenFlagnarPåFasaden













Fler höstbilder men dessa är från imorse, riktigt härligt väder! Gick med issa ute på åkrarna, helt vindstilla, tyst, bara vi två och solen som sken. Fick sånna där känslor som bara ger ett stort lugn i hela kroppen och som får en att känna att man kan klara av allt. Jag kan verkligen känna mig överväldigad av kännslor av att stå på ett stort fäldt och kunna se hur långt som helst. Tror att det ger samma effekt som när man står på kanten av ett hav, eller nästan iaf. hur som helst var det en riktigt härlig morgon!

Nu ska jag försöka ta tag i lite och ikväll kommer päronen hem från Skåne med "Sse new car", spännande!
Blir en lugn lördag idag vilket passar utmärkt! Btw hittade jag Harry Potter och halvblods prinsen i en av flyttkartongerna som elin släpat hem, plus lite saker i Linas flyttkartonger!(sorry Patscha, nu tillhör de mig;) )
Det här kan bli en riktigt bra lördag:)


JagBlirSåDumAvDig



Tog lite höstkort på promaneden med Issa förut, riktigt höstigt som det ska vara! Nu ska vi ut igen och traska, dock i mörkret men men, jag peppar med världens bästa pepplåt=Eurodancer, och med Dum av dig.- MYSFREDAG!

IReachForYou


brighton 8/10

Gillar den här bilden, kan inte förklara varför riktigt men den är en av favoriterna.
Efter min usla parkerings-övning med pappa, efter att datorn krånglar och efter det faktum att jag är otroligt seg men måste få lite gjort innan natten, så värmer den här bilden lite.

Fint det var där borta ändå, I brighton, hos Pearl, boende med Linn, med klassen, hos vänliga människor i värmen. Saknar det lite redan, vem vet, kanske åker vi tillbaka en vacker dag.
Men den vackra dagen vill nog vänta på sig, först är det mycket annat som ska göras. Trots det VIll och Ska jag iväg snart igen, men första anhalt är min himel på jorden.
På höstlovet blir det Skåne, jag längtar.

It'sAllAboutTheDetails










gatukonst m.m. från Brighton

Hemma igen efter en händelserik resa, minst sagt! Jag tror att alla är väldigt nöjda med familjerna, jobben, utgångarna och shoppingen. Eller, jag är iaf sjukt nöjd! Och nu lyssnar jag på "brighton-låtarna", minns och myser:)


Brighton,HereWeCome!



Gaaah, nu drar vi snart! Först iväg till lkpg, vidare till skavsta och någon gång vid sju ikväll lyfter vi för att sedan landa i Gatwick!! Hoppas på att den sista resan med (hela) klassen kommer bli awesome! Taggade till tusen!
Nu ska jag väga om väskorna, prata med min kära syster i Norge, fika med mor och far och fixa det sista!
See you in a week!
Cíao!


MyEyesAreOpenedUpWithPureSunlight



Säga vad man vill om Myrornas, men de har sina guldklimpar! Hittade denna underbara vita tröja en kvart innan tåget gick! Sprang in i närmaste provrum, drog av och på kläder, tvekade, klockan tickade, tvekade igen men bestämmde mig för att ta den! På med kläderna igen och ut till kööönn(neeeej)......Den bestod av fyra små tanter med stora mattor och massa lustiga tröjor och det gick allt annat än snabbt! 
Stod och trampade på stället medan tiden rann iväg. Väl framme betalade jag, tog min tröja och slängde ett öga på klockan. Fan. 5 minuter till tåget går och jag är inne i stan. Men snabb som jag är haha, så sprang ut och nästan hela vägen ner till stationen med rödljusen hack i häl! Men efter snabba kliv med en tung väska på armen och flås på högsta nivå så sprang jag in igenom tågdörrarna precis innan de stängdes och tåget började rulla. Undrar vad de i vagnen tänkte om mig då hahah!

Hur som helst så fick jag min finfina tröja med mig hem för 80 riksdaler, ett linne från i torsdags från h&m och melkers marinblå kofta.(tack fin!) Allt detta får självklart följa med på resan, och på tal om det så håller jag på att packa och väga. Är nere på 11 kg men funderar på att ta ut mer så jag kan shoppa loss på Primark! Men! kom på att jag ju har 10 kg handbagage att fylla ut också..jadå,det här kan gå vägen! Får bara hoppas att det är bra shopping i brighton annars blir nog 90% av klassen besvikna haha.

Kameran ska hur som helst också med och jag hoppas att vi får tid att gå vilse i The Lanes. Massa slingrande små gränder(a la harry potter!) där det finns mysiga affärer och där ska fyndas och fotas gärnet!!  Fast vi ska ju faktiskt till England och jobba och tänka Tema också, för att liksom ta ner mig på jorden igen:P Men tusan jag peppar, att bo hos en liten engelsk tant som gillar att göra sin egen sylt tillsammans med Linn kan väl inte gå fel?:) 

Nej nu är det nog dags att fortsätta med packning, mysning med päronen och annat fix innan sängen kallar, sista natten hemma på en hel vecka-Fasen va jag peppar!!:)

Godnatt!

RSS 2.0