ManDown


29 juni 2011

Imorgon ska Eva och jag dricka vin. Det blir fint! Nu ska jag ut och cruisa som den cooling jag är!

MoveDustThroughTheLightToFindYourName






26 juni 2011

Fick rycket igårkväll innan jag skulle sova då jag insåg hur underbart solen gick ner och målade hela vardagsrummet oranget. Var bara tvungen att ge mig ut med kameran innan ljuset försvann ner i träden bakom åkern. Det är det fina med fotandet, att man när som helst får upp synen för någonting, en detalj, en stråle ljus eller vad som helst, och bara vet att "det här blir bra". 
Jag älskar känslan av att just fånga känslan, en klycha jag vet, men så sann. Jag verkligen älskar det och älskar att jag kan känna mig nöjd och skita i vad andra tycker för det är någonting jag själv gjort och jag får uttrycka mig på mitt sätt. Jag blir lycklig av mycket, men fotandet får mig ibland att känna mig fullständig.
Eller i alla fall jävligt nöjd.

Ikväll struntade jag dock i att ens försöka fånga känslan när mina tjejer var här på middag. För den underbara känslan av lycka finns kvar nu ändå, nej idag behövdes ingen kamera. 
Hoppas ni vet hur underbara ni är!

AndAPartOfMeWillStayHere


24-26 juni 2011

Väldigt lite bilder från en ganska händelserik helg som har bestått av bland annat pianospelande,sång, vin, gamla vänner, båtturer på vattnet, brygghäng, god mat, härliga människor, solnedgångar, skratt, prat och mycket mer.
Har haft en galet fin midsommarhelg med andra ord.
Imorgonkväll blir det en efterlängtad myskväll med järngänget!

MidsummerNight'sDream


24-26 juni 2010

Från Midsommarhelgen i Kivik förra året med Melker, helt magiskt.
Nu ska jag fixa mig inför kvällens bravader, får se vad kvällen erbjuder för härligheter!
Glad Midsommar!

SoAllINeedIsATimeMachine






21 juni 2011

Hur underbar ring? Den är perfekt, den är från Italien, den är otroligt snygg, den fick jag i studentpresent och den är från min finafina vän. Ja den är perfekt helt enkelt, tack!
Nu ska jag försöka slita mig från min iphone och den "nya världen" som min far så fin uttrycke sig om det haha.
natti!

SoI'mGazingAtTheSky




22 juni 2011

Yes, jag har blivit med iphone och det känns riktigt bra! Vit är den också, mumma!

Can'tFindEntrance




21 juni 2011

Fixat till en liten syhörna inne i systers gamla rum och invigde med att klippa av jeansen och snygga till en jeansväst, åh så härligt! Ska rota fram lite gamla kläder jag kan sy i haha! Avslutade den här dagen med  jordgubbar och grädde tillsammans med lite sällskap. Fint!

SoDoYOu




20 juni 2011

Krupit omkring och damsugit aska inne i pannorna på MSE idag, claustrofobi och dammalergi rekomenderades inte att ha kan jag lova haha, fyfasen! Blev en liten secondhand-tripp i mjölby med Eva efteråt och fick med mig finfina arm-och halsband samt en bok och höga jeans som kommer förvandlas till shorts innom en snar framtid!  

EveryTeardropIsAWaterfall


18 juni 2011

Fin kväll igår, även om det började regna på oss och vi satt insvepta i filtar under träden. Hur som helst så brukar det alltid bli fint ändå. Nu ska jag träffa min Eva!

DoYouRemember



Nu ska iväg och fira en riktigt fin person. Om vädret tillåter blir det kvällspicknick vid vattnet!

SjungOmStudentensLyckligaDar!








10/11 juni 2011

Firade Studenten med de bästa och herre vilken dag!! Åhh, kan leva på det här länge för fasen vad allt var perfekt!! Vill verkligen minnas allt från hela dagen, varje minut, och känna samma underbara känslor.
Har insett att det faktiskt är slut på skoltiden, jag måste inte känna ångest för att sommarlovet snart är över utan jag har sommarlov hur länge som helst. Nåväl, nästan iallafall haha.
Tar verkligen dagarna som de kommer, även om de senaste mest har bestått av jobb, och mer ska det bli. För att sammanfatta så känns det riktigt fint. Vi är fria och vi har verkligen världen framför oss.
Kryper i fingrarna varje gång den tanken slår mig, nu vill jag göra allt jag bara kan haha! Men först har jag som sagt ett tre veckors arbete på värmeverket att utföra, men sen så. Sen ska jag börja tänka på planer inför framtiden, eller, iallafall hösten.

Oh,We'reStillTheGreatest


10 juni 2011

Underbart och helt magiskt! Behöver kanske inte säga mer än så, bilden får tala för den totala lyckokänslan!


Studenteeeen!



IMORGON KÖR VI, FÖR VIII TAAAR STUDENTEEEN!!

Wooho!


7 juni 2011

Från studentskivan hos Julia igår!
Nu drar vi på gummibåtsrace, grill och utgång!!


ASmellOfWineAndCheapPerfume
















4 juni 2011

Helt underbara bilder på underbara vänner som får mig att le stort varje gång vi ses. Kan inte förklara bättre hur sjukt rolig och fin den kvällen/natten var, så jag slutar nu och fortsätter istället le medan jag blädrar vidare bland fina bilder.
Godnatt!

IDon’tWantToMissAThing


28 maj, 2011.

Nästan varje år när vi var små så var det någonting speciellt som hände i Åsbotrakterna runt den 4 juni.
Det vankades kalas. Klänning på, present köpt och fint inslagen, solen sken som varje år och sommaren var nära. Lekar, presentöppning, saft och massor glass med tillbehör serverades ute i solskenet.
Det speciella med den 4 juni var att Ellinore Sandberg fyllde år!

Idag är det minst lika speciellt, fast idag, sådär 10 år senare, är klänningarna kanske mindre blommiga, saften är kanske utbytt mot annan dryck, lekarna kanske förekommer men de kommer troligen innebära mindre antal gräsfläckar och istället för "hela havet stormar" så tar vi på oss dansskorna och dansar till fötterna värker innan vi går hem igen. Och jag antar att vi kommer dra oss hemåt senare än klockan 19.30 på kvällen..
Mycket har förändrats men inte lyckan av att vara tillsammans med dig.

Grattis min fina vän! Du är underbar, Jag älskar dig och kväll är det järngänget som firar!!

TurnUpTheLoveNow






3 juni, 2011

Kan man må bättre av fina vänner, vin vid varamon, gitarr, sång, dans hela natten och en lyckans promenad hem medan solen går upp och att det känns som att hela världen är vår? Lägg på lite roligt jobb på det, brunch med världens finaste människa, en visit i Vadstena med mor, värme, sol och studentveckan runt hörnet..
Ja, där har ni min lycka.

WithoutYouIt'sAWasteOfTime


1 juni 2011

Mösspåtagning idag och stämmningen var på topp!! Så underbara människor jag är omringad av om dagarna, fasen vad fina ni är. Gårdagen tillsammans med min Eva på minigolfbanan, en inlåst bil i ica-garaget och ett människohuvud(inte katt) i häcken  gör inte mitt humör mindre bra, tvärtom, hahah! Tror att kvällen kommer fortsätta i samma anda när vi (troligtvis) tar en utgång på detta, hur bra?!!

RSS 2.0