TwoDaysLeft!








Ett härligt hopplock av bilder från skåne!
Dagen har gått åt till att packa, tvätta med mera för att sedan åka till linn och linnéa för att planera inför resan:)
Oj!, nu peppar vi gaalet!    Kvällen avslutades med jordgubbar ute med mor och far i kvällssolen.Livet är ju för härligt! Och imorgon åker Claes och Melker som sagt till Malta!:)   jaa..vad fint det är!
Nu ska jag sova och peppa!:)

There'sNoPlaceThatIRatherBe



Oj, vad det går undan! Åkte ju till Stockholm i måndags med eva och kom hem i onsdags. I torsdags åkte jag, mor, far och melker ner till Skåne och nu har vi kommit hem. Som sagt mycket farande och på onsdag åker vi igen, till Rhodos! (om ingen har missat det haha) 

Stockholm var jättehärligt med kanonbra väder, Mycket shopping, god mat och prat mm! Tror allt att storstäder är lite min grej, härligt med mycket folk och rörelse. Och butiker"

Självklart var skåne lika underbart som alltid och likaså vädret där med! Blev ännu mera god mat, sol, bad, midsommar-firning, promenader, fotning, glass, mys och jaa, så mycket mera! :)
Dock var det allt annat än lätt och roligt att säga hejdå till melker förrut eftersom vi inte kommer ses på ca. två och en halv vecka. Men vi kommer ju ha sjukt roligt på varsina håll i Europa så nu peppar vi galet och längtar till sol, bad, fest och softande på lite mer exotiska platser än Sverige! Åh vad härligt det ska bli!:D

Bilder från skåne kommer snart!


Stockholm.


foto från igår när mor och jag gick en långpromenad.

Har haft en helt underbar vecka tillsammans med älskling med mat, musik, picknick, fest och mycket mer!
Kunde inte fått en bättre start på sommarlovet. Men nu ska jag och eva snart åka upp till stockholm för att stanna i tre dagar. kommer bli härligt med fint väder, shopping, fika, mm mm och framförallt tid tillsammans med Eva!
hejs!


SummerHoliday/14th





Äntligen lov!! Och vilken bra start sen med en jättehärlig fest hos Niklas som hade fixat det så fint i magasinet. Det fick verkligen sommarkänslan att infinna sig och de här första dagarna har bara varit lugna och härliga med älskling och studentmottagning för min Eva, god mat, promenader mm.. Kunde inte bli en bättre start på lovet:)
En härlig vecka i Motala kommer det bli nu, sen stockholm med Eva och sen är det nästan dags att åka!
Nu ska vi ta tee och smaka på mina matmuffins med skinka, ost, lök och svamp som jag bakade förut!

ThisTuesday


fin dag, fina vänner och observera Lady Gaga uppe i högra hörnet..

Hade med kameran i tisdags när vi lagade mat med alla språkare och tittade på treornas mösspåtagning mm. Mycket trevligt trots att soppan inte var någon höjdare..eller det var väl inget som var spec gott om man ska vara ärlig haha. Men det var en fin dag hur som helst.

Idag är det sista dagen innan sommarlovet och bara 20 dagar till vi åker mot varmare breddgrader! Mina Favoriter kommer snart och då blir det som vanligt, med andra ord: underbart!
Imorgon blir en fin dag för att inte tala om kvällen, då kör vi vänner:)

Nu ska jag fixa lite,
Glad Sommar! 


BeenVisitingSomeStores







Ytterligare lite nytt i garderoben från H&M och Gina Tricot! Kan bli snyggt matchat med jeans/beiga shorts, eller cykelbyxor till. Även en ny, fräsch och vit liten Samsung-mobil blev införskaffad idag så känner mig riktigt nöjd och glad! Tror allt jag ska fixa lite varm choklad i detta rusk och fixa klart presenten till min kära, kära vän!

NewDress,H&M



Hittade denna underbara på HM när jag och Linnéa var på jakt efter både det ena och det andra. Var lite osäker först men väl hemma med höga skor till så blev det bestämt att den stannar i garderoben! Kanske blir det "den lilla svarta" som gäller på avslutningen då..?

Har för övrigt haft en underbar och solig helg med fina människor. Nu räknar vi ner dagarna till lov, och till "friheten" tjejer!:)

FirstOfJune


Sommarpromenad

fin


Haha humor


Allén


<3


Smutsiga skor


i solen


På plattorna


Studerar spanska i gröngräset


hjärta


fotograf: melker


Under det surrande äppleträdet!

Blev en promenad i sommarkvällen! Många bilder från en underbart härlig helg med en underbar känsla av sommarlov!


RSS 2.0